top of page

Plavi od ponedjeljka u pogonu

Odmor se polako bliži kraju i naša ekipa će započeti sa pripremama sljedeći ponedjeljak sa početkom novoga ciklusa dokazivanja u 3.HNL jug.


Trener Goran Proleta je Upravi i suradnicima iznio prijedlog treninga i odigravanja pripremnih utakmica. Ukupno bi trebali odigrati 6 susreta, a pozvani smo i na turnir u Zmijavce pred kraj mjeseca gdje ćemo snage odmjeriti sa drugoligašima NK Solin, NK Dugopolje i domaćinom NK Croatijom.


Trener Goran Proleta:“ Pred nama su nove pripreme i nova dokazivanja gdje nastavljamo hrabro, istim putem kao i do sada razvijanjem mladih igrača što je ujedno vrlo sladak ali i težak put.“


Naš sportski direktor ima ovih dana pune ruke posla vezano za igrački kadar i radi se 0/24h kako bi na Podvornici ponovno im ali kvalitetan mladi kadar jer nastavljamo istim putem. Sportski direktor Neven majić:“ Nakon prošle sezone gdje smo ostvarili odlične rezultate nismo imali puno vremena za odmor već smo radili na tome da nam kostur ekipe ostane na okupu u čemu smo uspjeli, te na početku priprema u ponedjeljak 12.07. očekujemo 30-35 igrača nakon čega ćemo napraviti selekciju od 22 igrača koji će konkurirati za sezonu koja nas čeka. Ovu sezonu imamo 90 godina kluba,te ćemo dati sve od sebe da budemo u vrhu tablice.“


Valja naglasiti kako su se Plavi odazvali pozivu NK Široki Brijeg i dolaskom na Pecaru na 1. kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a protivnik će biti albanski viceprvak KF Vllaznia. Naša momčad će ići u punoj delegaciji 08.07.
52 views0 comments

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page