top of page

Plavi „pali“nakon 160 dana

Danas smo na Lapadu odigrali susret 21.kola 3.HNL jug protiv domaćina NK Goška i doživjeli prvi poraz nakon 160 dana iz serije koju smo vukli još iz listopada 2020.godine.


Sastav: Perić (v), Džidić, Deak (C), Taslak, Zonjić (60. Jelavić) , Stojčević, Bubalo, Mihaljević, Čepo, Tutavac(60. Alonzo Peart), Bačić (70. Kešina).


Klupa: Barišić, Alonzo Peart, Jelavić, Bubalo, Kešina, Kvesić.


Trener: Goran Proleta


Iako znatno oslabljeni pružili smo dobar otpor domaćinu i držali susret neizvjesnim do samoga kraja. Prvi dio smo otvorili lijepom šansom nakon prodora mladoga Tutavca koji dobro upošljava Mihaljevića ali brani golman Kristić. Nakon toga domaćin dolazi do vodstva golom Smrdelja, a igrala se 12.minuta. Nakon samo pet minuta domaćin udvostručuje prednost preko Horvata što nas je trgnulo i gdje smo počeli bolje igrati te smo smanjili u 30.minuti preko Bubala. To je bio ujedno i konačan rezultat poluvremena, a kasnije će se pokazati i cjelokupnoga susreta.


Drugi dio kao i završnica prvoga gdje je domaćin tražio još jedan zgoditak u mreži Perića kako bi riješio sve dileme oko pobjednika, a mi smo tražili drugi zgoditak kako bi se u potpunosti vratili u susret. Pokušao je trener Proleta i dvostrukom izmjenom kada su izašli Zonjić i Tutavac, a ušli Alonzo Peart i Jelavić ali nismo uspjeli do matne situacije pred golom Kristića. Priliku je dobio u poslijednjih 20 minuta i mladi Kešina što veseli sve oko kluba. Na kraju ipak poraz i čestitke domaćinu na pobjedi, a mi se okrećemo sljedećem susretu kada na Podvornici dočekujemo NK Uraniu.


Danas smo nastupali bez kartoniranih Popića, Lukića i Krešića koji nam se vraćaju sljedeće kolo dok pravo nastupa neće imati Mihaljević koji je danas zaradio treću javnu opomenu.38 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page