top of page

Plavi pali u Baškoj

Treća utakmica o samo 7 dana Plave je ostavila bez energije te smo minimalno poraženi 2:1 od domaćina Uranie.

NKUrania : NKNeretvanac 2:1 Popić 90.+2

Sastav: Šutalo(v), Deak (C), Čolak, Taslak, Džidić, Popić, Marinović, Mihaljević, Lukić, Marušić, Kordić.

Klupa: Dropuljić (v), Jelavić, Moro, Tutavac, Herceg, Sršen, Moro, Krešić.

Iako su naši današnji domaćini bili bez bodova pokazalo se na terenu da su dobra ekipa i već na samom početku utakmice preko Pejkovića poveli 1:0.

Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:0 gdje je strijelac bio Vekić za domaću momčad.

Drugi dio bolje igra naših gdje je Marušić imao našu najbolju prigodu ali nismo uspjeli smanjiti rezultat. Ravnopravna igra na terenu sve do sudačke nadoknade kada Popić para mrežu udarcem sa nekih 25 metara. Pokušali smo stisnuti domaćina kako bi stigli do boda ali bezuspješno.

Naš sportski direktor Neven Majić:“ Danas se osjetio na našim igračima umor, jer je iza nas u ovih tjedan dana treća utakmica.Da smo imali malo više koncentracije i svježine sigurno da bi izvukli puno više od ovoga minimalnog poraza.

U srijedu smo slobodni tako da imamo dovoljno vremena da se pripremimo za domaću utakmicu u nedjelju gdje dočekujemo vrlo dobru ekipu Hrvaca.“

Čestitamo našoj momčadi na borbi i na vrlo uspješnom tjednu gdje smo u tri zadnja kola od mogućih 9 uzeli 6 bodova. Okrećemo se sljedećoj utakmici doma sa NK Hrvacama u utakmici koja se igra za 7 dana.


24 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page