top of page

Plavi pali u odličnoj nogometnoj predstavi

Naša momčad odigrala je prvo kolo 3.HNL jug na Klisu protiv NK USKOK-a i u jednoj pravoj utakmici u visokom tempu igre doživjela je minimalan poraz uz mnoštvo nerealiziranih šansi s obje strane.

#NKUSKOK vs #NKNeretvanac 2:1 (1:0) 81.min N.Čepo

Sastav: Katic (v), Buljan, Bosnjaka, Deak (c), Valincic, Cepo, Stojcevic, Topic, Bacic, Popić (46. Woomin)


Klupa: Dizdar (v), Herceg, Mihaljević, N.Cepo, Čuljak, Woomin.Od sasmoga početka otvorena utakmica na obje strane dok smo u prvoj šansi MI i to kakvoj – Topić 1 na 1 sa domaćim vratarom Milakovićem ali nije uspješan. Domaćini prijete preko desne strane te ponovno mi preko Topića i Bačića ali mreže miruju sve do 13.minute kada loše odigravamo jednu loptu u obrani i domaćin to koristi i vode 1:0.


Nakon gola puno šansi za obje ekipe ali se rezultat do poluvremena nije mijenjao.


Drugi dio smo smireniji u organizaciji igre što nam donosi veliki posjed i opasnosti ka domaća vrata ali kao i u ranijim utakmicama nikako nije bilo raspoloženoga strijelca u našoj momčadi iako smo stvarali šanse i non stop se vrtili 16-ca domaćina. Posljednjih 15-ak minuta sve karte bacamo u napad ali i domaćin prijeti opasno iz kontri. Jedna takva situacija se dogodila u 80.minuta kada povećavaju vodstvo na 2:0 udarcem sa 20metara. Nismo se predavali! Već u sljedećem napadu lijepo pogađa Nikola Čepo za 2:1. Stisnuli smo domaćina ali nikako do drugoga gola.


Današnja utakmica pokazala je kako će obje momčadi biti u vrhu i bez obzira na poraz bilo je jako dobrih stvari koje smo pokazali i koje treba ponavljati već u sljedećoj utakmici na Podvornici protiv NK Zadra.


Čestitke NK Uskok Klis na pobjedi u pravoj muškoj utakmici za bodove sve do nekih sljedećih sportskih susreta.
39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page