top of page

Plavi remizirali sa NK Jadran LP

Hrabro su se naši mladići danas nosili sa iskusnom ekipom iz Ploča koja je jedan od glavnih favorita za osvajanje prvoga gledajući njihov igrački kadar. Na kraju podjela bodova u jednoj tvrdoj utakmici.

NK Neretvanac vs NK Jadran LP

Sastav: Šutalo (v), Čolak, Džidić ( 87.min Krešić), Deak (c), Taslak, Stojčević (13.min Moro) (86.min Jelavić), Herceg, Mihaljević, Lukić (87.min Kešina), Popić, Kotetski

Klupa: Dropuljic (v), Kvesic, Krešić, Moro, Bubalo, Jelavic, Kešina

Trener: Goran Proleta

Početak utakmice odmah je dao naslutiti jednu tvrdu utakmicu kakve su i inače kada se igra sa našim susjedima i rivalima iz Ploča. Bez puno osobitih prilika uz jednu prijevremenu izmjenu gdje je ranije iz igre morao Stojčević koji je zamijenjen mladim Morom. Gosti su uglavnom prijetili iz prekida ali odlično smo se nosili sa njihovim ofenzivcima.

Drugi dio imali smo najbolju priliku preko Lukića koji pogađa vanjski dio mreže vratara Čaglja. Gosti su imali i jedan slobodan udarac sa nekih 20 metara ali nisu uspjeli svladati dobroga Šutala.

Pred sami kraj smo pokušali stisnuti goste ali ipak danas remi na našoj Podvornici gdje je pred kraj debitirao u 3.HNL jug naš mladi Lovre Kešina kojem ujedno čestitamo na prvim seniorskim minutama u najdražem dresu.

Sljedeći susret nam je gostujući i to kod NK Zmaj Makarska, a nakon toga sljedeća domaća utakmica će biti još jedan derbi gdje igramo sa NK Neretva Metković.


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page