top of page

Plavi se ispromašivali protiv Vodica

Danas smo igrali na Podvornici utakmicu 11.kola protiv NK Vodica u jednoj ne baš pretjerano atraktivnoj utakmici u kojoj su se gosti stigli braniti u Opuzen i nose bod kući zaslugama Marića koji je jako lijepo zabio direktno iz kornera. Imali smo mnoštvo prigoda za pobjedu ali danas nismo imali napadački raspoloženoga igrača da riješi utakmicu.


#NKNeretvanac vs #NKVodice 1:1 59’ Čuljak


Sastav: Diego (v), Herceg, Mihaljević (88. Bagavac), Čepo, Taslak, Popić (C) ( 50.N.Čepo), Sesar, Bacic (75. Šilić), Buljan, Mustapic (75. Valinčić), Topić (50. Čuljak)


Klupa: Katic (v), Bosnjak, N.Cepo, Čuljak, Valincic, Bagavac , Šilić


Trener: Goran Proleta


Prvi dio otvorili smo velikom šansom nakon kornera Čepe gdje je lopta „šetala“ gol linijom, a iz nastavka iste akcije Taslak tuče jako ali neprecizno iz vrlo dobre situacije.


Gosti su se odlučili braniti i rijetko su prelazili centar, a ono što su pokušavali su duge lopte iza naše obrane koja se dobro nosila s tim zadacima. Lijepo smo kombinirali i lako dolazili do 16 metara gostiju ali nismo imali ideje u završnici.


Gosti su lijepo zaprijetili po prvi puta u 28.minuti ali Diego lako brani. Prvi dio završava bez pogodaka.


U drugom dijelu dosta odlučniji Plavi ali nedostajalo nam je svježine jer smo ipak igrali utakmicu u srijedu što se dalo primjetiti. Pokušao je trener Proleta sa dvostrukom izmjenom gdje su ušli Čuljak i Nikola Čepo u 54.minuti i odmah su se vijdeli pomaci u igri prema naprijed. Nakon samo par minuta na semaforu je 1:0, strijelac Čuljak nakon prekida.


Vodstvo naše momčadi nije puno trajalo jer su gosti preko Marića vratili stvari na početak kada je poentirao iz kornera.


Nakon gola krenuli smo svim silama naprijed ali jednostavno nismo danas imali igrača koji bi jednim potezom riješio pobjednika.


Čestitke našim mladićima na htijenju u zalaganju – pljesak navijača na kraju ipak govori da je trud bio veliki ali ovoga puta nismo susret završili kao pobjednici.


Gostima zahvaljujemo na fer igri i ponašanju i puno sreće sve do nekih sljedećih sportskih susreta.


U srijedu igramo 12.kolo 3.HNL jug kada gostujemo u Hrvacama.
19 views0 comments

Comments


bottom of page