top of page

Plavi se vratili pobjedama, slavlje nad NK Uraniom!Iako bez dosta standardnih prvotimaca naša momčad odigrala je vrlo zrelu i taktički savršenu utakmicu u Baškoj Vodi gdje smo sa igračem manje i raspoloženim vratarom Bačićem slavili nad domaćinom koji je ovim porazom već jednom nogom napustio trećeligaško društvo.

#NKUrania vs #NKNeretvanac (1:1) 1:2 Šetka, Galić

Sastav: Bačić (v),Panžda, Taslak, Batinović, Popić, Vasilj (46. Alyson), Galić, Franić, Beriša (46. M.Krešić), Šetka (75. Krešić), Sesar.

Klupa:Blažević(v), J.Blažević, Krešić M., Allyson, Planinić, N.Krešić.

Trener: Ante Volarević

Prije dvoboja bodovno stanje je bilo takvo da je domaćin svim silama morao jurišati na sve tri boda što smo dobro postavljenom igrom iskoristili ali nije bilo niti malo lako. Još kada se uzme u uvid da nije bilo Deaka, Kolobare, Šunjića, Vučkovića, dok je Alyson ostao na klupi kao i Krešić te da smo od 44.minute igrali bez isključenoga Batinovića pobjeda dolazi još više do izražaja.

Doduše domaćin je imao par lijepih prigoda ali na gol se čekalo sve do 28.minute kada pogađa naš Šetka. Pred sami kraj poluvremena drugi žuti je dobio Batinović, a samo par minuta kasnije na semaforu je 1:1, a strijelac je bio Poljak.

Nastavak drugoga dijela ulaze Alyson i Krešić te igramo jednu ravnopravnu utakmicu gdje smo opasniji protivnik na terenu. Posljednjih 10 ak minuta više nego zanimljivo jer stižemo do 2:1 preko Galića za veliko slavlje. Nakon gola ono što ne treba biti na sportskim travnjacima te sudac svira kraj odmah nakon par minuta kada je poentirao Galić. U službenom zapisniku je sve pojašnjeno (u komentar ćemo ga staviti).

Pjesma u autobusu naših za nova tri boda i sigurnu plovidbu u trećeligaškom društvu.

Do kraja je ostalo samo 4 kola uz dvije domaće utakmice na koje pozivamo naše navijače.

Sportskom kolektivu domaćina sretno u nastavku prvenstva te da što prije igramo nove utakmice u što bližoj budućnosti jer NK Urania kao klub to zaslužuje.75 views0 comments

Comments


bottom of page