top of page

Plavi sezonu završili na 12.mjestu

Naša momčad završila je sezonu na 12. Mjestu najboljih trećeligaša samoga juga Hrvatske.

Sezona u kojoj smo imali dosta uspona ali i padova, dobrih i loših trenutaka. Uvijek, naravno, može bolje ali u ovim oskudnim vremenima moglo je i lošije završiti.

Pred nama su novi izazovi jer smo već "jučer" počeli slagati kockice ekipe za sljedeću sezonu. Još jednu sezonu među trećeligašima.

Napominjemo da su vrata otvorena za sve mlade igrače željne napretka i kvalitetnih treninga. Jer teren je jedini pokazatelj nogometnog umijeća.

Hvala svim navijačima koji su nas pratili i ovu sezonu!

A, ovu sezonu možemo pamtiti i po puno lijepih stvari. Jedna je za nas i najveća - neusporediva sa svim ostalim stvarima, a to je suradnje sa najvećim hrvatskim klubom koji je prepoznao Opuzen kao odličnu odskočnu dasku za svoje mlade igrače. Hvala naš Hajduče!

Uvijek je bilo i uvijek će biti onih koji se ne slažu sa svim stvarima unutar kluba. Razumljivo i to tako treba biti jer svatko tko misli da sve zna - jedino taj nije u pravu.

Uskoro ćemo imati otvorenu sjednicu kluba gdje su apsolutno svi dobrodošli. Iznijeti će se prijedlozi za sljedeću sezonu. Najbolje bi to bilo napraviti zajednički sa našim članovima, simpatizerima i svima kojima je Plava Makinja u srcu. Sadašnji igrači, bivši igrači, sadašnje uprave i bivše uprave baš SVI su dobrodošli! Možda će naši prijedlozi biti dovoljno dobri, možda neće ali tu smo da zajednički izaberemo put kojim želimo dalje. Jer ovaj klub je klub svih nas.

Sve za Plavu Makinju!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page