top of page

Plavi sutra dočekuju Kamen!


Treću utakmicu u samo sedam dana odigrati će mladići trenera Prolete i pokušati se izboriti za nova tri boda na kontu u 3.HNL jug. Nakon poraza iz sumnjivoga jedanesterca na Stanovima ali uz otvorenu igru mogli smo i do boda ali okrećemo se ekipi NK Kamena koja je od svih najbolje startala u nastavku drugoga dijela lige gdje su zabilježili pobjede u gostima protiv NK Junak Sinj (2:1) i domaće nad NK Urania 2:0 puni samopouzdanja stižu na Podvornicu.


Posljednji susret na Podvornici završio je našom pobjedom od 2:0 kada su strijelci bili Danijel Lukić i Ante Mihaljević dok je naš međusobni posljednji završio podjelom bodova 1:1, a strijelac je bio Mario Popić. To je bio susret 3.kola 3.HNL prvoga dijela prvenstva kada su naši poveli i vodili sve do 81.minute kada je poravnao Marin Jonjić koji je sada standardni igrač u momčadi drugoligaša NK Croatia Zmijavci.


Gosti stižu bez kartoniranoga Ivana Žužula.


Naša momčad se nakon kup utakmice i nesretnog poraza od NK Jadrana LP na jedanaesterce pripremala za ovaj susret u kojem ćemo biti lišeni usluga Bošnjaka, Krešića i upitan je Taslak o čijem će nastupu trener Proleta odlučiti prije samoga početka.


Veseli podatak kako nismo primili niti jedan zgoditak iz igre u posljednje tri utakmice iako smo igrali bez Deaka i posljednju bez Taslaka.


Susret će početi sutra u 15:00h i pozivamo navijače da nas podrže u ovome susretu.
48 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page