top of page

Plavi sutra gostuju u Biogradu

Lijepa priča ove godine je ispisana na našoj Podvornici gdje je uskoro iza nas jedna dobra sezona u kojoj je šlag na tortu došao Kup koji smo u srijedu osvojili u Dubrovniku. Mjesta za odmor puno nema jer se okrećemo redovnom kolu 3. HNL jug gdje gostujemo u Biogradu kod odlične momčadi Primorca. Iako smo ispred njih na ljestvici očekuje nas jedna vrlo teška utakmica u kojoj su u igri sva tri znaka i tko god slavi neće biti veliko iznenađenje.


Naš sutrašnji domaćin u posljednjih 6 utakmica poražen je samo jednom i to minimalno na Klisu od Uskoka. Momčad sa puno internacionalaca i sa čvrstom obranom koju predvodi Vedran Ješe. Doma su također jako dobri sa gol razlikom 31:13 i imati ćemo jako težak zadatak doći do (bod)ova. Jako respektiramo domaćina koji će u ovaj susret ući bez Mondziaou Kevina.


Naša momčad umorna od slavlja nakon osvajanja kupa imati će treću utakmicu u samo 7 dana i to utakmicu koja nam puno toga može donijeti. Ali pritiska nema, jer kako god završi ovaj dvoboj iza nas će ostati jedna vrlo dobra sezona u kojoj smo ostvarili glavni cilj, a to je afirmiranje mladih igrača i davanje šanse u što više utakmica i minuta za golobrade mladiće. Neven Zonjić ima žute kartone tako da smo bez njega ovaj susret.


Sudac utakmice će biti Mirko Odrljin u susretu koji će početi u 17:00h. Neka bude jedna fer utakmica pa neka pobijedi bolja momčad.


Sretno i samo hrabro Plavi!
68 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page