top of page

Plavi sutra gostuju u Makarskoj

Pred nama je sraz sa povratnikom u trećeligaško društvo makarski HRNK Zmaj s kojim ćemo se sučeliti u 13.kolu 3.HNL jug. Gledajući tablicu to bi trebao biti jedan od derbija kola jer se u ovome srazu natječu susjedi na ljestvici odnosno igra 4.momčad na ljestvici protiv 5.

Naši domaćini ove godine igraju vrlo dobro pogotovo na domaćem terenu gdje su u svim dosadašnjim susretima zabilježili pobjede. Na Sportskom Centru Makarska redom su padali NK Neretva (2:1), NK Primorac (2:1), NK Sloga (2:1), BŠK Zmaj (3:2), NK GOŠK (3:1) Predvođeni su jednim od najboljih igrača 3.lige i ujedno našim bivšim igračem Bubalom. Uspoređujući statistiku skoro nam je pa izjednačena po broju postignutih i primljenih zgoditaka ali veseli nas podatak kako na strani igramo dobro ali za uzeti bod(ove) u Makarskoj morati ćemo biti izrazito efikasni i u našoj obrani budnim okom paziti na njihovog najboljeg strijelca. Makarani će biti lišeni usluga tri igrača zbog žutih kartona i neće biti Erjauca, Tomaša i Karla Grgića.

Naša ekipa nakon domaćega remija sa liderom NK Jadranom LP sprema se za ovaj dvoboj koji nam može donijeti punom toga dobroga u bodovnom smislu. Na gostovanje idemo bez nekoga velikoga rezultatskoga imperativa i to je ono gdje smo već dokazano pokazali da nam jako odgovara. Mlada momčad željna dokazivanja uz povratnika Marušića koji je odradio suspenziju radi crvenoga kartona i široki teren u Makarskoj kao da je stvoren za našu igru. Naravno, sve to treba  pokazati na zelenom terenu ali i uz napomenu da ćemo biti bez odličnog  Popića (žuti kartoni) i Stojčevića (zglob) kao i već duže ozlijeđenoga Bubala.

Sudac utakmice je Renato Lacić koji će prvi zvižduk označiti u 14:00h. Neka bude fer utakmica pa neka pobjedi bolja momčad.


27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page