Plavi sutra gostuju u Makarskoj

Pred nama je sraz sa povratnikom u trećeligaško društvo makarski HRNK Zmaj s kojim ćemo se sučeliti u 13.kolu 3.HNL jug. Gledajući tablicu to bi trebao biti jedan od derbija kola jer se u ovome srazu natječu susjedi na ljestvici odnosno igra 4.momčad na ljestvici protiv 5.

Naši domaćini ove godine igraju vrlo dobro pogotovo na domaćem terenu gdje su u svim dosadašnjim susretima zabilježili pobjede. Na Sportskom Centru Makarska redom su padali NK Neretva (2:1), NK Primorac (2:1), NK Sloga (2:1), BŠK Zmaj (3:2), NK GOŠK (3:1) Predvođeni su jednim od najboljih igrača 3.lige i ujedno našim bivšim igračem Bubalom. Uspoređujući statistiku skoro nam je pa izjednačena po broju postignutih i primljenih zgoditaka ali veseli nas podatak kako na strani igramo dobro ali za uzeti bod(ove) u Makarskoj morati ćemo biti izrazito efikasni i u našoj obrani budnim okom paziti na njihovog najboljeg strijelca. Makarani će biti lišeni usluga tri igrača zbog žutih kartona i neće biti Erjauca, Tomaša i Karla Grgića.

Naša ekipa nakon domaćega remija sa liderom NK Jadranom LP sprema se za ovaj dvoboj koji nam može donijeti punom toga dobroga u bodovnom smislu. Na gostovanje idemo bez nekoga velikoga rezultatskoga imperativa i to je ono gdje smo već dokazano pokazali da nam jako odgovara. Mlada momčad željna dokazivanja uz povratnika Marušića koji je odradio suspenziju radi crvenoga kartona i široki teren u Makarskoj kao da je stvoren za našu igru. Naravno, sve to treba  pokazati na zelenom terenu ali i uz napomenu da ćemo biti bez odličnog  Popića (žuti kartoni) i Stojčevića (zglob) kao i već duže ozlijeđenoga Bubala.

Sudac utakmice je Renato Lacić koji će prvi zvižduk označiti u 14:00h. Neka bude fer utakmica pa neka pobjedi bolja momčad.


21 views0 comments

Recent Posts

See All

ANCONA OPUZEN

BIMAL OPUZEN

POLJOTEHNA

1.png
2.png
4.png
5.png
as zabac.png
3.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“