Plavi sutra na Gospinu Dolcu

Pred opuzenskim Plavim gostujuća utakmica gdje bi sa pobjedom odmakli pratnji donjeg dijela ljestvice na pristojnu bodovnu razliku. Ali to neće biti nimalo lako jer i domaćinu Imotskom su prijeko potrebni bodovi, a na neku ruku i posljednja šansa za nadu u ostanak među najboljim trećeligašima. Prošlo kolo nesretno poraženi u gostima kod Junaka pokazatelj je da su dobra momčad. Osim toga danas je i najavljena skupština kluba NK Imotski gdje se očekuju promjene u Upravi kluba.

Naša ekipa će biti skoro kompletna što se tiče ozljeda i kartona. Vraća nam se Odak nakon odrađene tri utakmice suspenzije ali i naš najbolji golgeter Stanislav Vasilj koji je često u baš ovakvim utakmicama bio prevaga na terenu. Izostaje Ante Mihaljević koji radi novoga radnoga mjesta neće moći biti prisutan u Imotskom. Uprava kluba i prijatelji kluba još su jednom pokazali brigu o svojima domaćim igračima i našli našem Anti novo radno mjesto na neodređeno vrijeme - čestitke sretno našem Šukanu!

Sudac utakmice je Jurica Matoš koji će prvi zvižduk označiti u 16:30h.

Valja napomenuti kako postoji velika mogućnost da je naš klub osigurao prijenos utakmice preko našega youtbe kanala kako bi naši navijači koji nisu u mogućnosti pogledali Plavu Makinju u 22. kolu. uživo! Ali još uvijek čekamo suglasnost domaćina oko prijenosa.

2 views0 comments