top of page

Plavi sutra na Gospinu Dolcu

Pred opuzenskim Plavim gostujuća utakmica gdje bi sa pobjedom odmakli pratnji donjeg dijela ljestvice na pristojnu bodovnu razliku. Ali to neće biti nimalo lako jer i domaćinu Imotskom su prijeko potrebni bodovi, a na neku ruku i posljednja šansa za nadu u ostanak među najboljim trećeligašima. Prošlo kolo nesretno poraženi u gostima kod Junaka pokazatelj je da su dobra momčad. Osim toga danas je i najavljena skupština kluba NK Imotski gdje se očekuju promjene u Upravi kluba.

Naša ekipa će biti skoro kompletna što se tiče ozljeda i kartona. Vraća nam se Odak nakon odrađene tri utakmice suspenzije ali i naš najbolji golgeter Stanislav Vasilj koji je često u baš ovakvim utakmicama bio prevaga na terenu. Izostaje Ante Mihaljević koji radi novoga radnoga mjesta neće moći biti prisutan u Imotskom. Uprava kluba i prijatelji kluba još su jednom pokazali brigu o svojima domaćim igračima i našli našem Anti novo radno mjesto na neodređeno vrijeme - čestitke sretno našem Šukanu!

Sudac utakmice je Jurica Matoš koji će prvi zvižduk označiti u 16:30h.

Valja napomenuti kako postoji velika mogućnost da je naš klub osigurao prijenos utakmice preko našega youtbe kanala kako bi naši navijači koji nisu u mogućnosti pogledali Plavu Makinju u 22. kolu. uživo! Ali još uvijek čekamo suglasnost domaćina oko prijenosa.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page