top of page

Plavi sutra na teškom gostovanju u kup natjecanju

Sutra igramo utakmicu polufinala kupa DNŽ gdje gostujemo u Kominu kod odlične ekipe NK Gusara koji su se ove godine jako dobro posložili. Ukoliko bude sreće i plasiramo se u finale igrati ćemo sa boljim između NK Jadran LP i NK Neretva Metković, a taj susret se također igra sutra.


Nakon pobjede u Blatu na radu nam je kup koji je uvijek bio zanimljivo natjecanje puno iznenađenja, a u polufinalu nas put vodi u Komin. Ove pripreme smo igrali trening utakmicu gdje smo slavili 6:1 uz 4 zgoditka mladoga Lukića ali ne treba se previše zavaravati da će biti lako jer smo i u toj utakmici prednost stekli tek u nastavku utakmice. Bilo kakva i minimalna pobjeda bilo bi veliko zadovoljstvo na osmjehu trenera Prolete jer u zgusnutom rasporedu i tempu igranja subota- srijeda može doći do dosta oscilacija u igri i kad tome dodamo našu nepredvidljivu mladost lako je zaključiti da će sutra biti jako zanimljiva utakmica.


Svi igrači su spremni i nemamo problema sa ozljedama i suspenzijama.


Sudac utakmice će biti Ivan Limov, a pomagati će mu Tomislav Antolović i Tomislav Pervan. Delegat susreta Nikola Kaleb. Početak je predviđen za 16:30!


Sretno Plavi, dajte sve od sebe pa neka pobjedi bolja momčad u fer utakmici.20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page