top of page

Plavi sutra u Sinju uz TV prijenos


Pred nama je susret 21. kola 3.hnl jug gdje ćemo na noge sinjskom Junaku koji je u prošlom kolu slavio kod NK Uranije. Momčad je to iskusnog trenera Mirka Labrovića u kojoj od proljetnog dijela igra i „naš“ Patrice Zoungrana.

Posljednji naš međusobni susret odigran je još u rujnu u 4.kolu na Podvornici gdje smo slavili golovima Sesara i Woo min-a u pobjedi rezultatom 2:0.

Imali smo dovoljno vremena da kroz treninge u tjednu iza nas uvidimo gdje smo griješili u domaćem srazu sa NK Kamenom i kako popraviti nišanske sprave jer nam nedostaje golova naših napadača i ofenzivaca. Trener Proleta imati će za ovu utakmicu skoro sve igrače na raspolaganju gdje će nedostajati samo Krešić i Bošnjak. Nemamo problema sa žutim kartonima i sa velikom dozom nade se idemo nadigravati u Sinj.

Naši domaćini su na ljestvici bodovno iza nas ali riječ je o jednoj dobro vođenoj ekipi koja ima u domaćim utakmicama uvijek veliku podršku navijača. Iskusna ekipa koja će tražiti brzi pogodak ali vjerujemo da možemo uspješno parirati i u Opuzen se vratiti sa bod(ovima).

Susret će početi sutra u 15:00h, a sudac utakmice će biti Matej Čulina.69 views0 comments

Comments


bottom of page