top of page

Plavi totalno nadigrali NK Junak ali ostali bez dva boda


Bez obzira na današnji susret odmah u na startu našega izvještaja htjeli bi obavijestiti sve naše navijače da su Taslak i Pandža, naša dva igrača koji su danas završili na hitnoj, dobro i to je ono najbitnije.

Rijetko će netko ovako nadigrati NK Junak Sinj kao što je naša momčad to napravila danas na Podvornici uz mnoštvo promašenih prigoda, vratnica i prečki dok će prvo ime susreta zasigurno biti gostujući vratar Andrija Cvrlje. Iako smo igrali sa igračem manje veći dio susreta nakon što je isključen Šunjić još u prvome dijelu sa velikom borbenošću i dobrom igrom nadomjestili smo igrača manje ali pobjedonosni gol nismo dočekali mada smo ga postigli debelo u sučevoj nadoknadi ali poništen je radi navodnog zaleđa.

Bačić (v), Deak ©, Taslak (35 Šuman), Pandža (63. Blažević), Krešić, Šunjić, Mihaljević, Alyson, Vučković, Sesar, Tutavac (46 Kolobara).

Klupa: Blažević. Kolobara, Popić, Ismael, Šuman, Andačić, Blažević

Trener: Goran Galov

O samoga početka vidjelo se kako će susret biti jako otvoren sa obje strane te da su gosti bez obzira na poziciju na ljestvici ekipa sa jako puno dobrih igrača. Bez obzira na sve navedeno naša momčad se nakon od uvodnih 15-ak minuta nametnula svojom igrom i tražila put prema golu Cvrlje. Gosti su ušli u utakmicu sa dosta nervoze i (pre)čvrstih startova vjerujući kako smo mlada ekipa i da ćemo popustiti pred takvim načinom igre ali nisu bili u pravu jer smo imali par odličnih prekida i udaraca ali Čvrlje je bio jako siguran. Ključan detalj utakmice se dogodio u 40.minuti kada ostajemo sa igračem manje jer je Šunjuć zaradio drugi žuti karton. Mišljenja samo da je jedan od kartona koje je zaradio barem jedan od njih bio prestrogo dosuđen ali i Šunji je to škola da drugi puta ide iskusnije.

U drugom dijelu očekivali smo da će nas gosti pokušati stisnuti na našu polovicu ali samo je jedna momčad gospodarila terenom u drugih 45 minuta, a to smo bili mi. Mnoštvo kartona je podijelio danas sudac Sinovčić, a u 65. Minuti gostujući igrač Daouda nesmotreno je odgurnuo Pandžu i zaslužio drugi žuti karton, a naš mladi bočni igrač nakon 10 minuta je odveden na hitnu radi udarca koji je dobio u glavu.

Nakon mini pauze nastavljamo u ritmu opsade gola gostiju koje je božica Fortuna i vratar Čvrlje spasili od poraza. Imali smo zasigurno 7-8 matnih situacija koje nismo pretvorili u pogodak. Dapače, postigli smo gol u sudačkoj nadkonadi i proveselili se ali naknadno uz signalizaciju pomoćnika sudac ga poništava.

Prava je šteta što se trud i borbenost cijele ekipe nije nagradila trijumfom ali vjerujemo da će uz ovakav pristup svih igrača i oni koji su počeli utakmicu i onih koji su ušli sa klupe vrlo brzo nagraditi u sljedećim kolima. Bravo za borbenost u plavome dresu svima od reda!

Sljedeće kolo nam donosi HNK Zmaj u Makarskoj.



55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page