top of page

Plavi u finalu kupa DNŽ-a!

Naša momčad se plasirala u finale kupa Županije gdje ćemo igrati protiv protivnika boljeg iz susreta NK Faraon i NK Župe. Velika stvar za našu mladu ekipu koja je danas odigrala jednu zrelu utakmicu i slavila golovima Popića i Lukića.


#NKNeretvanac vs #BSKZmaj 2:0 63’min Lukic / 75’min Popić

Sastav: Peric (v), Dzidic, Stojcevic, Taslak, Krešić, Čepo, Popić, Bubalo, Bacic, Mihaljević (C),Lukic


Klupa: Druzijanic, Deak, Alonzo Peart, Zonjic, Tutavac, Jelavic, Kvesic.


Trener: Goran Proleta


Trener Proleta u ovaj susret je ušao bez našega kapetana Deaka koji nema pravo nastupa protiv NK Kamena sljedeće kolo u 28.kolu 3.HNL jug te se odlučio probati neke druge varijante u sustavu obrane. Otvaranje same utakmice izuzetno tvrdo i sa malim brojem šansi. Tako da su mreže mirovale.


Drugi dio puno bolji na terenu su Plavi koji čekaju na zgoditak sve do 63.minute kada Lukić pogađa nakon obranjenog jedanaesterca golmana gostiju ali dobra reakcija našega napadača i na Podvornici se lakše diše. Rješenje utakmice u stilu rasnoga strijelca i pravoga modernog veznjaka je djelo mladoga Popića koji je nadmudrio gostujućeg vratara lob udarcem sa nekih 17-18 metara.


Mirno su priveli kraju ovaj susret naši mladići te su ovom pobjedom ušli u finale kup natjecanja DNŽ-a. Čestitke našim igračima i trenerima na velikom uspjehu.

Gostima mirno more pri povratku i puno sreće u ustanku među najboljim traćeligašima.

Mi se okrećemo nedjeljnom dvoboju gdje ćemo ponovno igrati na domaćem terenu, a ugostiti ćemo NK Kamen Podbablje.




58 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page