top of page

Plavi će i u novom mandatu Županijskoga saveza imati – dopredsjednika!

NK Neretvanac zabilježio je danas novi uspjeh, ovaj put izvan zelenog travnjaka. Ponosno objavljujemo da je Plavoj Makinji ukazana čast te je član užeg vodstva kluba, naš Ivo Jerković Bili postao članom izvršnog odbora Dubrovačko-neretvanskog nogometnog saveza te je na održanoj Skupštini imenovan i zamjenikom predsjednika gospodina Blaža Peze.


Uspjesi opuzenskog kluba, izgradnja odnosa sa klubovima i drugim dionicima nogometnog sustava te pozitivna energija i usmjerenost ka izgradnji boljeg nogometnog okružja mlade ekipe na čelu našeg kluba prepoznata je i od strane našeg Saveza gdje ćemo od sada još više i još aktivnije sudjelovati u radu predlažući rješenja i davajući odgovore na sva ona pitanja i izazove koji nas sve skupa muče. A njih je uistinu mnogo. Spomenimo samo odustanak poznatih i dugovječnih sudionika županijske nogometne lige, naših susjeda iz Krvavca od takmičenja uoči početka nove sezone. Mnogo je posla i izazova pred Ivom i na novoj funkciji koju je preuzeo, ali ne sumnjamo da će i u Savezu primijeniti prokušane recepte iz Neretvančevih odaja; optimizam, konkretan rad i aktivan pristup.


Zahvaljujemo se svim članovima Skupštine, zahvaljujemo se i gospodinu Pezi koji su prepoznali rad opuzenskog kluba i predložili i izabrali našeg kandidata na važnu i odgovornu funkciju! Ovim putem obećavamo da ćemo iste vrijednosti i način rada iz Neretvanca pokušati preslikati u Savez na dobrobit svih njegovih članova i dionika.

Čestitke Ivo, idemo dalje – zajednički za naš Opuzen i Županiju.



34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page