top of page

Plavima bod uz reviju promašaja sa čvrstim gostima


Hladno vrijeme i sklizak teren ponovno je dočekalo igrače i u 20.kolu prvenstva u utakmicu na Podvornici gdje smo dočekali NK Kamen u susretu gdje smo sve zgoditke vidjeli u prvih 45 minuta. Velike prigode naših posebno u drugome dijelu i loša završnica koštala nas je nova tri boda.

#NKNeretvanac vs #NKKamen 1:1 14’ Šimunić / 11m 40 Kljenak

Sastav: Katic (v), Šimunić, Lasic, Mihaljević, Ravlija (46 Miličević), Hubanic (74 Deak), Čuljak, Mustapic, Dumančić (75. Barišić), Sesar, Kpan (84 Bagavac).


Klupa: Dizdar (v), Domgjonaj, Taslak, Deak, Bagavac, Barisic, Milicevic.


Trener: Goran Proleta


Počelo je na terenu vrlo žustro u prvom napadu start gostujućega broja 19 nad Kpanom ali i stativom naših u 5.minuti nakon udarca Hubanića iz voleja sa nekih 18 metara nakon našega kornera. Gosti lijepo kombiniraju u 10. minuti akcijom koja završava udarcem glavom pored naše desne vratnice.

Vidjelo se da su naši raspoloženi i na gol se nije moralo puno čekati, a za to je zaslužan mladi Šimunić koji je nakon našeg prekida nebeski skočio i pogodio nebranjeni dio mreže vratara gostiju.

Ponovno smo opasni iz prekida u 22.minuti kada Mustapić gađa drugu stativu ali na mjestu je vratar Barbić. Samo par minuta kasnije slobodan udarac za goste na 18metara ali preko gola.

Prijetimo preko krila u dva navrata dok se gosti uzdaju u prekide ali dobro postavljena naša obrana i vratar Katić.

Naši nisu dobro reagirali im pomalo naivno smo poklonili penal gostima u 40.minuti koji sigurnim udarcem Kljenaka vraćaju stvari na početak. Do kraja poluvremena vrlo čvrsta igra gostiju uz dva žuta kartona ali bez promjene rezultata.

Zanimljivost se dogodila nakon sučevog zvižduka za kraj poluvremena kada je ničim izazvan gostujući vratar Barbić ispucao loptu daleko izvan granica igrališta i zasluženo dobio žuti karton ali na tu odluku su se pobunila i prigovarala oštro dva gostujuća igrača koji su na kraju također dobili žute kartone.

Drugi dio počinje uz naš veći posjed ali prvi koji prijete ozbiljnije su gosti nakon odarca glavom i centaršuta sa lijeve strane. Kakvu smo samo šansu propustili u 58.minuti nakon udarca za 10 metara lopta se odbija na nogu Sesaru na 3-4 metra od gola ali u junaka utakmice se u tom trenutku promaknuo gostujući golman Brbić. Kakva šansa naših ponovno u 65. minuti – teško je opisati kako smo to uspjeli promašiti. Bili su u prilici Sesar i Mihaljević. Samo minutu kasnije nova velika prigoda ali nismo bili spretni u završnici. Kakva šteta!

Posljednjih 15 minuta trener Proleta sve karte baca u napad uvođenjem Deaka i kadeta Barišića dok su se gosti prvenstveno branili i zadržavali vrijeme u svakoj prilici.

Na kraju podjela podova ali i podatak da je naša ekipa u nastavku sezone primila samo golove sa 11m, niti jedan iz igre.

Sljedeće kolo nam donosi gostovanje u Sinju kod NK Junaka.
47 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page