top of page

Po lidersku poziciju u Ploče

Veliki derbi je pred vratima gdje ćemo sutra na noge lideru NK Jadranu LP gdje idemo po pobjedu bez presedana i bez ikakvih kalkulacija jer – izgovora nema.


Sutrašnja utakmica je sraz dvije (po)najbolje ekipe ovogodišnjega prvenstva 3.HNL jug gdje nam domaćin „bježi“ tri boda uz utakmicu više od Plavih ali bez obzira na prvenstvenu ljestvicu ovo je utakmica idealna za sve nogometna zaljubljenike i prava je šteta što neće biti gledatelja na Jadranovu jer očekujemo jednu pravu nogometnu feštu u utakmici gdje naša mlada momčad može samo biti na dobitku jer smo mi cilj za ovu sezonu već ostvarili.


Naš sutrašnji domaćin pun je iskusnih igrača poput Raiča, Paponje, Muslulina, Kalfića i imaju odličnu sezonu iza sebe, a sa klupe ih vodi iskusni strateg Oršulić. Iako u nastavku polusezone teško dolaze do gostujućih bodova na svome terenu su jako učinkoviti i svojom agresivnošću od prve minute „lome“ protivnike. Statistički imaju najbolje ocjenjenoga igrača lige – Paponju. Imaju drugoga najboljega strijelca lige sa 15 zgoditaka Kalfića te Musulina sa čak 13 pogodaka. Imaju Raiča koji bi bio pojačanje u svim klubovima ll lige te prekaljenoga golmana Čaglja te „more“ drugih iskusnih igrača. Vjerujemo da će od prve minute krenuti jako ofenzivno i čvrsto na vrata našega mladoga vratara Perića.


Naša momčad dočekala je napokon i ovaj dan – bez kompromisa se ide po pobjedu i bez obzira što nam i neriješen rezultat „igra“ u konačnom poretku najboljih trećeligaša na Podvornici je u mislima samo tri boda. Kakav bi to samo doček bio za našu mladu momčad… Gledajući što sve ima NK Jadran LP od drugoga najboljega strijelca lige, do najbolje ocjenjenoga igrača mi baš nismo te „sreće“ jer osim što smo najmlađa momčad lige teško je izdvojiti pojedinca u našem kolektivu ali ono što sve naše mladiće krasi je to da imaju veliki talent, mladost i ono najvažnije i što pravi igrači/muškarci imaju za ovakvu utakmicu. Zna to naš strateg Goran Proleta koji vrlo dobro poznaje Jadranaše, rekli bi „u bobu“ jer je ovo ipak njegova selekcija igrača NK Jadrana koje je odlično posložio dok im je bio strateg.


Naš najiskusniji na terenu vezni igrač Ante Mihaljević najavio je utakmicu:“ Ne mogu obećati neku dobru igru ali izgubiti sigurno nećemo jer smo kvalitetnija ekipa, a to ćemo pokazati sutra na terenu. Domaćin nas nema čime iznenaditi na zelenom polju.“


Utakmica će imati i TV prijenos i veliko BRAVO za domaćine tako da će naši navijači imati priliku sutra gledati u živo Plavu Makinju.


Sudac utakmice će biti uvaženi Marino Majstrović kojemu želimo majstorsko suđenje sutra pa neka pobjedi bolja momčad. Susret će početi u 17:00h.59 views0 comments

コメント


bottom of page