top of page

Podjela bodova na Podvornici

Updated: Dec 21, 2018

Podjela bodova na Podvornici❗

#NKNeretvanac vs #NKNeretva 2:2 (1:1) Mihaljević 20.min⚽, Jelavić 90.+2⚽

Neretvanski derbi pun preokreta i na kraju neodlučen ishod zanimljive utakmice.

Krenulo se oprezno sa obje strane i borba se vodila u samom veznom redu i čekalo se na pogrešku obrana. Jedna takva se dogodila u 20.minuti kada Vasilj odlično upošljava Mihaljevića koji rutinski pogađa za veliko slavlje dobro popunjenih tribina na Podvornici.⚽👈

Vodstvo nije dugo trajalo i nakon greške domaće obrane odlično se snalazi Ajkunić i svladava nemoćnog Kozinu. Tu se Neretva „digla“ i pokušavala dugim loptama naprijed dok su domaći pokušavali igrom doći do gola gostiju ali s obzirom na loš travnjak to nije uspijevalo.

Drugi dio se igralo dosta otvorenije pogotovo nakon gola gostiju kada je strijelac bio naš stari igrač Juričić koji zaobilazi Kozinu i pogađa za 1:2.

Posljednjih 20 minuta utakmice gosti se uglavnom brane, a ulaskom Kvesića se dobiva mirnoća u veznoj liniji i preko boka se stvorilo par odličnih prilika ali nisu iskorištene.

Nakon jedne „ničije“ lopte u sredini Kvesić najbrže reagira i dodaje na desnu stranu gdje Babić pogađa Brunu Jelavića za slavlje opuzenski tribina.⚽👍👈

Do kraja utakmice obje ekipe su imale šanse za pobjedu ali ostaje 2:2.

Sljedeće kolo naša momčad gostuje protiv Primorca iz Stobreča.



4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page