Podjela bodova na Podvornici

Updated: Dec 21, 2018

Podjela bodova na Podvornici❗

#NKNeretvanac vs #NKNeretva 2:2 (1:1) Mihaljević 20.min⚽, Jelavić 90.+2⚽

Neretvanski derbi pun preokreta i na kraju neodlučen ishod zanimljive utakmice.

Krenulo se oprezno sa obje strane i borba se vodila u samom veznom redu i čekalo se na pogrešku obrana. Jedna takva se dogodila u 20.minuti kada Vasilj odlično upošljava Mihaljevića koji rutinski pogađa za veliko slavlje dobro popunjenih tribina na Podvornici.⚽👈

Vodstvo nije dugo trajalo i nakon greške domaće obrane odlično se snalazi Ajkunić i svladava nemoćnog Kozinu. Tu se Neretva „digla“ i pokušavala dugim loptama naprijed dok su domaći pokušavali igrom doći do gola gostiju ali s obzirom na loš travnjak to nije uspijevalo.

Drugi dio se igralo dosta otvorenije pogotovo nakon gola gostiju kada je strijelac bio naš stari igrač Juričić koji zaobilazi Kozinu i pogađa za 1:2.

Posljednjih 20 minuta utakmice gosti se uglavnom brane, a ulaskom Kvesića se dobiva mirnoća u veznoj liniji i preko boka se stvorilo par odličnih prilika ali nisu iskorištene.

Nakon jedne „ničije“ lopte u sredini Kvesić najbrže reagira i dodaje na desnu stranu gdje Babić pogađa Brunu Jelavića za slavlje opuzenski tribina.⚽👍👈

Do kraja utakmice obje ekipe su imale šanse za pobjedu ali ostaje 2:2.

Sljedeće kolo naša momčad gostuje protiv Primorca iz Stobreča.0 views0 comments

Recent Posts

See All

ANCONA OPUZEN

BIMAL OPUZEN

POLJOTEHNA

1.png
2.png
4.png
5.png
as zabac.png
3.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“