top of page

Pokušati ponoviti povijesni KUP uspjeh u srijedu u Ždralovima

Naša momčad igra prvu službenu natjecateljsku utakmicu u Ždralovima gdje ćemo na daleki put u srijedu, 25. kolovoza, igraju se susreti pretkola Hrvatskog kupa.


Momčad trenera Gorana Prolete je uspjehom u Županijskom kupu i zborila plasman u daljnje natjecanje i na korak smo do 32 najbolja u borbi za Rabuzinovo sunce.

Naši domaćini su odlično posložena momčad koja je igrala kvalifikacije za drugu ligu prije par mjeseci ali su u dvije utakmice poraženi od momčadi NK Jaruna sadašnjeg drugoligaša. Trenutno ulažu velike novce u izgradnju stadiona u Ždralovima te će se zbog toga razloga susret igrati bez prisutnosti gledatelja. Prve su nam informacije govorile kako će se susret igrati na neutralnom terenu u Bjelovaru ali ishodili su dozvolu za nastup na stadionu Brdo u Ždralovima. Momčad puna iskustva prošlogodišnji je osvajač 3.lige biti će jako teška prepreka za naše mladiće.


Plavi su krenuli na put dan ranije i napraviti će trening netom prije dolaska kako bi „osjetili“ teren koji nas čeka u srijedu u 16:30h. Najavu utakmice od strane kapetana Deaka: „Nestvarno zvuči ali još smo mlađi nego lani ali to ne znači da nećemo biti dobra ekipa. Pripremne utakmice su nam pokazale kako smo da pravome putu te se imamo čemu nadati u Ždralovima. Bilo bi zaista lijepo za ekipu ali i za grad Opuzen kada bi prošli u sljedeću rundu kup natjecanja pa da nas „pomazi“ ždrijeb i dočekamo prvoligaša na Podvornici.“


U susretu ćemo biti bez ozlijeđenoga Mire Krešića.


Sretno i hrabro Plavi!
45 views0 comments

Comments


bottom of page