top of page

Pomlađeni Plavi pali u pred sami kraj u MakarskojUtakmica 24.kola danas u Makarskoj ostat će možda upamćena po jednoj od najmlađih postava Plavih u zadnje vrijeme gdje su mjestu u prvome sastavu našli mladi Barišić (2005)., Tutavac (2003.), Šimunić (2003.) te Bagavac (2003).Sastav: Dizdar(v), Šimunić, Lasić, Ravlija, Barišić, Mihaljević, Dumančić, Kpan, Tutavac, Bagavac, Mustapić.


Klupa: Katić (v), Taslak, Domgjonaj, Čuljak, Miličević, Brajković, Grljušić


Mladost je mladost što se vidjelo od samoga starta da smo danas jako borbeni i jako motivirani za odigrati dobru gostujuću utakmicu. Sunčano i proljetno vrijeme je bilo idealno za jedan ligaški dvoboj ali teren nije dobio prolaznu ocjenu i bilo je jako teško puno toga „po zemlji“ danas u Makarskoj.


Domaćin sa nešto većim posjedom ali odlično smo zatvarali sve prilaze vrataru Dizdaru i u šansama prvoga dijela završilo je 1:1, a rezultatski bez pogodaka 0:0.

Nastavak nam je donio slično stanje na terenu uz malo već posjed zmajeva ali bez nekih velikih prigoda sve do 84.minute kada nalaze pute do mreže vratara Dizdara i ipak na kraju osvajaju tri boda.

Kapetan Deak nije mogao nastupiti zbog obnovljene ozljede ali je susret pratio sa tribina:“ Šteta primljenoga gola jer smo odigrali jednu jako dobru i zrelu utakmicu. Danas smo bili jako pomlađeni ali to se nije vidjelo na terenu i čestitam svojim suigračima na zalaganju koje je danas bilo jako dobro. Okrećemo se sljedećoj utakmici.“

Susret 25.kola 3.HNL jug igramo na našoj Podvornici kada dočekujemo ekipu RNK Splita koje je danas nadvisila momčad NK Uranie.14 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page