top of page

„Ponekad su nam jači međusobni treninzi nego neke trećeligaške utakmice i obližnja gostovanja…“

Tko je bio u Metkoviću na stadionu Iza Vage mogao je uživati u odličnim potezima mladoga Bačića i Morisa, mogao je i vidjeti odličnu kontrolu lopte i pregled igre Ivana Čepe, odličan skok mladoga Bošnjaka ali ono što već dugih niz godina gledamo u redovima Plavih je ta sportska drskost i majstorstvo našega već pomalo veterana Ante Mihaljevića – Šukana. Gol koji je postigao samo će najvećim majstorima koji su puni samopouzdanja pasti na pamet onako iznenaditi vratara – i pobrati veliki, veliki pljesak vojske navijača naše momčadi.


1.) Plavi su ušli u sezonu pomalo pod ručnom ali evo treća pobjeda u nizu?

Dobri smo, baš smo dobri i nema straha za ovu ekipu. Igračka širina nikada veća i svatko se bori za svoju poziciju na kojoj imamo sigurno po dva različita rješenja što nam daje nadu da možemo na kraju prvenstva biti visoko plasirani.


2.) Najzanimljivija utakmica sezone je iza nas, jeste zadovoljni sa pobjedom ali i svojom igrom?

Svi naši rezultati nisu slučajni, trenira se odlično, za mjesto u momčadi se teško izboriti. Ja sam lani bio standardni igrač u momčadi koja je osvojila ligu, sada sam tek evo prvi put startao u prvih 11. To govori o ozbiljnosti naše momčadi u kojoj se točno zna tko šta radi i kako se treba ponašati. Trenerova je odluka da izabere tko je najbolji u tome trenutku i svi tu odluku poštivamo. Metković i pobjeda... Vjerujte nam da su nam ponekad međusobni treninzi puno jači neko neke trećeligaške utakmice i obližnja gostovanja.


3.) Sljedeće kolo nam donosi NK Zmaj Makarska u Opuzenu, očekivanja?

Očekujem jednoga tvrdoga NK Zmaja koji će doći igrati nogomet što ujedno nama odgovara. Digli smo se kao ekipa i vjerujem da možemo doći do još jednoga uspjeha. Istina, nedostajati će nam Herceg i Woomin ali vjerujem da mladi Bošnjak može odlično zamijeniti Tea tako da svi jedva čekamo srijedu i novu utakmicu.


4.) Kako ide sa generacijom U8 kojoj ste ujedno trener?

Jako dobro! Ponosan sam na mlade momke i sve ih je više i više na treningu što me jako veseli. Ovim putem pozivam sve mladiće i djevojčice koji su željni dobroga rada i zabave da nam se pridruže. Sigurno neće požaliti!


5.) Da li je na vidiku neki novi Šukan u toj generaciji?

Da je na vidiku odmah bi ga potirao ća!


Veselimo se novim potezima našega Mihaljevića i novim pobjedama naše Plave Makinje. Također pozivamo navijače u srijedu na Podvornicu u 16:00h kada igramo utakmicu 3. HNL jug sa NK Zmaj Makarska.43 views0 comments

Recent Posts

See All

टिप्पणियां


bottom of page