top of page

Poraz Plavi u Makarskoj

Danas smo gostovali u Makarskoj kod HRNK Zmaja i gdje se pokazalo da nam 13. kolo nije bilo sretan broj i gdje smo poraženi od domaćina golovima Kovačića i Bubala u razmaku od tri minute sredinom drugoga dijela.

HRNKZmaj vs NKNeretvanac 2:0 (0:0) Kovačić, Bubalo

Sastav: Šutalo (v), Čolak, Deak (c), Taslak, Krešić (46.min Zonjić), Kotetski, Džidić, Mihaljević (78.min Kvesić), Herceg (78.min Bruno Alves), Lukic (87. Jelavić), Marušić

Klupa: Dropuljic, Zonjic, Jelavic, Bubalo, Kvesic, Bruno Alves, Moro.

Trener: Goran Proleta

Susret smo odlično otvorili velikom šansom Marušića kojega je lijepo proigrao Kotetski ali uspješniji je bio domaći vratar. Uzvraćaju domaćini u 13.minuti preko Bubala ali neprecizno preko gola udarcem glavom. Izjednačena igra u prvome dijelu i bez promjene rezultata se otišlo na kratki odmor.

Drugi dio sličan prvome uz par šansi na obje strane. Oldična povratna lopta Maihaljevića za Marušića ali nije bio učinkovit naš najbolji strijelac. N adrugoj starni i domaćin prijeti ali također bez dobre završnice. Sve je tako bilo do 75.minute kada primamo dva gola u razmaku od samo tri minute, a strijelci za domaćine su bili Kovačević i „naš“ Bubalo.

Do kraja utakmice Šutalo lijepo brani slobodnjak za 20 ak metara, a Lukić je pokušao smanjiti rezultat ali mu to nije pošlo za nogom.

Čestitke domaćinu na pobjedi do nekih sljedećih susreta.

Mi se okrećemo sada 14. kolu 3.hnl kada igramo na Podvornici veliki derbi protiv NK Neretve Metković u sljedeću nedjelju ali nažalost bez gledatelja.


23 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page