top of page

Pred nama je još jedan EL Clasico


Prošli sraz na Podvornici završio je trčanjem sve do Metkovića trenera gostiju i nekolicine igrača koji su tako proslavili pobjedu nad Plavima i nedjeljna utakmica prava je prilika za revanš i pobjedu s kojom bi vječitog rivala preskočili na ljestvici i primaknuli se sredini tablice.

Nakon sraza sa HNK Hajduk Split gdje smo vrlo dobro parirali najdražem gostu Podvornice u goste nam stiže momčad NK Neretve i ukoliko ponovimo pristup sa proslave 90 godina kluba vjerujemo u uspjeh. Za slavlje će nam trebati dobra realizacija napada prije svega Vučkovića i Allysona koji se najčešće nađu u šansi te vezni red koji se mora nametnuti već u „svlačionici“ gardom da je samo jedan favorit na našem terenu. Vjerujemo više nego ikada u našu momčad koja će uz veliku podršku tribina tražiti što ranije vodstvo jer znamo da smo kvalitetnija momčad od naših nedjeljnih gostiju.

U rotaciju nam se vraća Pandža i nemamo briga sa ozljedama niti sa kartonima igrača.

U najavi je sunčano vrijeme i vjerujemo u dobro ispunjenu Podvornicu kao vjetar u leđa drugoj najmlađoj momčadi lige nakon Goška iz Dubrovnika.

Sudac utakmice će biti Zec, a sam susret će početi u nedjelju u 15:30h.

Karte u pretprodaji 30kn u cafe bar Patuljak.

SVI na tribine!




25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page