top of page

Prekrasan gol Tutavca i poraz na Borovištu!


Danas smo u sklopu 30.kola 3.hnl jug gostovali u Unešiću gdje smo vidjeli jednu dopadljivu utakmicu sa dva eurogola iz prvoga dijela gdje su gledatelji mogli uživati kako na stadionu tako i putem prijenosa. U drugome dijelu dva brza pogotka domaćina koji slave nova tri boda i potvrđuju vrlo dobru formu.


#NKZagora vs #NKNeretvanac (2:1) 4:1 42 Tutavac


U susret smo ušli malo jako dobro ali jedna nepažnja u obrani dovela je domaćine u vodstvo preko Gabrića koji se prikrao našim obrambenim igračima iza leđa i iskusno poentirao za 1:0.

Nakon gola Unešićana imali smo 5 kornera ali nismo ugrozili domaćega vratara Bartulića ali zato je veliki pljesak Borovišta zaslužio domaći igrač Baković eurogolom sa nekih 25 metara u same rašlje. Domaćin je prije toga gola pogodio i gredu. Nakon toga gola zaigrali smo puno ofenzivnije i propustili dvije dobre šanse, a povratak u utakmicu se dogodio u 42.minuti i to kakav! Mladi Tutavac nanizao je par igrača Zagore na lijevoj strani i efektno pogodio za smanjenje rezultata na 2:1 u pravo vrijeme. S tim rezultatom se otišlo na odmor.


U drugom dijelu se osjetilo da danas igramo bez Kpana, Sesara, Deaka, Bošnjaka, Krešića, Ravlije, Brajkovića te Bošnjaka i Domgjonaja jer koliko smo god htijenja i želje imali u nekim situacijama smo odigrali vrlo naivno, a upravo nam se to dogodilo nakon 10 minuta drugoga dijela gdje smo u razmaku od dvije minute primili dva gola i tu je domaćin riješio pitanje pobjednika. U konačnici osim uvjerljivoga poraza definitivno smo dobili pravoga veznoga igrača i potvrdu kvalitete Tutavca pred koji uz dobro vođenje svijetla nogometna budućnost.


Čestitke domaćinu za zasluženoj pobjedi sve do nekih sljedećih sportskih susreta.


Sljedeće kolo na Podvornicu stiže NK Gošk Dubrovnik.28 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page