top of page

Prvaci podijelili bodove sa gostima iz Ploča


Izuzetno kišovito vrijeme i težak teren pokvario je uvertiru samoga derbija jer smo ostali lišeni naše kombinatorne igre koja nas je krasila cijelu prošlu ali i ovu sezonu. Najmlađa momčad lige pod vodstvom trenera Gorana Prolete spustila je zavjesu za kraj još jedne uspješne polusezone gdje smo profilirali i uveli naše golobrade mladiće u seniorski nogomet u kojem će mnogi iz ove naše ekipe imati šta pokazati i na prvoligaškom nivou. Posljednja utakmica u ovoj sezoni sa NK Jadran Lp koji su stigli po bod i to ostvarili.


Sastav: Diego (v), Taslak, Buljan, Valincic, Bosnjak, Herceg, Popić (68’ Topic) , Ivano Cepo, Bačic (87. Bagavac), Sesar, Čuljak (57’ Mihaljević )


Klupa: Katic (v), Topic, Mihaljević, Mustapic, Bagavac, Adam Achile, Šilic


Trener: Goran Proleta


Derbi kola smo otvorili prilikom Popića u 3.minuti kojega je lijepo uposlio Bošnjak ali brani golman Topić. Nakon uvodnih 10-ak minuta bilo je jasno da od igre neće biti previše jer je teren bio natopljen kišom i obje ekipe čekale su prekid kako bi pokušale ugroziti Topića odnosno Diega. Borbeni smo bili od starta jer nam je nasuprot bila ekipa puna iskustva sa dosta pojačanja koje su gosti ove godine doveli na Jadranovo kako bi se borili za sami vrh. U našem sastavu ponovno je bilo 10 igrača ispod godina u prvih 11. Na terenu se nije vidjela razlika, dapače bili smo bolja ekipa dok su gosti lukavo čekali na svoje prigode kojih nije bilo previše. U 25.minuti Musulin je probao ali ravno u vratara Diega.


Drugi dio nakon kornera jako dobro puca Buljan ali malo pored vrata. Gosti se spašavaju nakon gužve u 62.minuti kada je bilo jako zanimljivo ali mrežu je sačuvao Topić. Par minuta poslije Krešić puca Diego na mjestu. Nakon jedne gužve gosti traže igranje rukom ali sudac vrlo odlučno pokazuje da se igra dalje. Pokušavali s o u posljednjim minutama ali nije išlo po teškome terenu.


Čestitke našim igračima i trenerima predvođenima glavnim trenerom Goranom Proletom koji su nas i ovu polusezonu razveseljavali dobrim igrama i rezultatima! Pred nama je sada zimska pauza gdje će igrači i treneri na odmor dok će se Uprava kluba zabaviti infrastrukturom i slaganjem svih preduvjeta za još jedne proljetne pripreme.


Hvala i našim navijačima koji su nas bodrili i kada je bilo dobro i kada nas nije išlo!
33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page