top of page

Remi na Podvornici!


Naša momčad remizirala je u susretu 31.kola 3.HNL sa dubrovačkim NK Goškom u susretu gdje je svakoj momčadi pripalo po poluvrijeme ali ostaje žal za pobjedom jer smo primili gol u 90.minuti i to našega bivšega igrača Nikole Čepe.


#NKNeretvanac vs #NKGošk (1:0) 1:1 Kpan / Čepo


Sastav: Katić (v), Šimunić, Lasić, Hubanić, Taslak, Kpan, Sesar, Barišić, Tutavac, Miličević, Mustapić.

Klupa: Popović (v), Mihaljević, Bagavac, Čuljak, Grljušić, Marić, Ravlija.


Trener: Goran Proleta


Utakmicu smo dobro otvorili prilikom Mustapića u 13.minuti nakon prekida ali preko gola. U 21.minuti dobra kontra gostiju ali Katić na mjestu. Ipak smo prvi dio bili u vodstvu nakon jako lijepe asistencije Tutavca za efektnog Kpana koji prolazu dvojicu igrača i zabija za vodstvo naše ekipe u 27.minuti za pljesak Podvornice!

Drugi dio gosti otvaraju velikom prigodom nakon kornera, a na drugoj strani uzvraćamo preko Tutavca i Čuljka koji tukao jako dobro ali nismom uspjeli povećati vodstvo.

U 80.minuti ostajemo sa igračem manje kada nam je isključen Šimunić što u konačnici gostima daje krila i poravnavaju rezultat u posljednjim trenucima ovoga dvoboja.

Utakmica je pokazala kako se teško nosimo sa brojnim izostancima u ekipi dok su gosti potvrdili formu ki dobru igru poglavito u obrani gdje su primili najmanje golova u ligi nakon HNK Zadra i NK Jadrana.


Do kraja prvenstva je ostalo tri kola od kojih dva idemo na gostovanja kod NK Primorca i NK Jadrana, a još jedna domaća utakmica nam donosi NK Osk na Podvornici.



26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page