top of page

Sljedeća postaja su Hrvace

Nakon osvajanja kup natjecanja Doline Neretve naša momčad nema puno vremena za odmor te smo već danas u pogonu u redovnom kolu 3.hnl jug kada gostujemo kod NK Hrvaca.


Domaćin u samome vrhu sa bodom više od naše momčadi na 2.mjestu ljestvice ali sa utakmicom više na kontu. U svojim domaćim utakmicama su primili samo 8 zgoditaka. Posljednje kolo su slavili sa 1:0 protiv NK Uranie u Baškoj Vodi što govori da su jako dobra momčad.


Naša momčad se ide nadigravati i igrati za gol „više“ iako smo najmlađi u ligi zasigurno se nećemo braniti, a u ovoj utakmici samo možemo dodatno pokazati kvalitete koje posjedujemo. Iako će nam ovo biti druga zahtjevna utakmica u samo 4 dana vjerujemo u dobar rezultat ali i kvalitetan pristup. Biti ćemo oslabljeni ne igranjem mladoga Popića ali i mladoga Barišića koji vuku suspenzije zbog crvenih kartona.


Utakmica finala kupa koju smo uspješno preskočili pokazala je kako se jedan od naših najboljih igrača Čepo diže u formi ali i cijela momčad koja je drugo poluvrijeme odigrala baš onako kako je zamislio trener Proleta. Još kada popravimo realizaciju vjerujemo da će nam biti puno lakše u ofenzivnom smislu.


Vjerujemo u našu momčad kojoj želimo puno sreće od samoga starta utakmice koja počinje u 16:30!33 views0 comments

Comments


bottom of page