top of page

Spektakl na Podvornici pripao Plavima

Utakmica kola definitivno je odigrana danas na našem terenu gdje smo vidjeli 7 pogodaka i jedan promašen jedanaesterac i jedan poništen zgoditak, a kakvi su euro pogoci padali to se teško može prepričati – uglavnom čisti spektakl!

NKNeretvanac vs NKZmajBlato 4:3 (1:0) Marušić Popić

Sastav: Šutalo, Džidić, Deak (C), Taslak, Herceg, Stojčević, Kotetski, Mihaljević, Marušić, Popić, Lukić.

Klupa: Dropuljić, Čolak, Krešić, Bubalo, Kordić, Tutavac, Jelavić.

Trener: Goran Proleta

Kiša pred sam početak utakmice je bilo ono čega se naš trener Proleta najviše pribojavao ali karakter koji su pokazali danas naši mladići je za čistu 5-icu. Ma čista desetka!!

Prvi dio smo pokušavali preko Marušića i Lukića ali mreže su mirovale sve do 37.minute kada mladi Popić pogađa mrežu gostiju za 1:0 i s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.

Drugi dio velika kiša nad Opuzenom ali i kiša golova na Podvornici gdje su prvu gosti izjednačili preko Čepe na 1:1 što je bio znak našima da dodaju gasa i nakon par propušteni prigoda Marušić pogađa za vodstvo 2:1. Zabio je nakon toga i Deak iz prekida ali pomoćnik je podigao zastavicu i gol nije priznat, a strasti se nisu ni smirile gosti su preko došli do 2:2 strijelac je bio prvi strijelac lige Martinović.

Plavi dodaju gasa i već u sljedećem napadu je 3:2, a strijelac je ponovno Domagoj Marušić kojem je ovo 7 pogodak u prvenstvu. Odlično mu je asistirao Lukić, kakva utakmica!

Igrala se minuta kada je srušen jedan igrač gostiju i sudac pokazuje na bijelu točku i Šutalo nije uspio obraniti jedanaesterac i opet smo na početku 3:3.

Uzbuđenja nije nedostajalo jer već u 81.minuti imamo odličnu šansu za novo vodstvo kada imamo priliku sa bijele točke nakon što je jedan gostujući igrač igrao rukom , a odgovornost za izvođenje je preuzeo Marušić ali lopta ide preko gola!

Nismo se pokolebali i vrlo brzo smo stigli do slobodnog udarca na nekih 25 metara i odgovornost je preuzeo Popić. Točno 5 gostujućih igrača je bilo u živome zidu, teren jako težak i blatnjav ali kako je to naš Mario „pospremio“ to se samo može opisati u videu. Topovski udarac koji od grede para mrežu vratara Brkića za delirij na terenu i na tribinama! Dok svira radioooo na naaa naaa naa…. Kakva klasa od igrača, naš dragulj!

Do kraja još jedan slobodnjak sa 20 ak metara za naše i odlično izveden od strane Popića ali je lopta odsjela na prečki gostujućega gola. Sudac svira kraj i pjesma iz naše svlačionice kakva se dugo nije čula!

Ovom pobjedom naša momčad se popela na visoko treće mjesto 3.HNL jug, ali tu ne stajemo već jedva čekamo sljedeće kolo i nedjeljnu utakmicu na Podvornici kada čekamo RNK Split. Definitivno idemo po još jednu pobjedu!

Bravo za trenera, bravo za igrače, bravo naši Veprovi!

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page