top of page

Sramotan poraz od Jadrana

Najlošija utakmica naše ekipe i zasluženi visoki poraz od 4:0.

Uvertira utakmice nije ni dala naslutiti potop koji nam se dogodio danas u Pločama. Odmah u začetku utakmice stvorili smo dvije odlične prigode ali po "običaju" iz ranijih utakmica nekako smo i navikli da ih ne pretvaramo u pogotke. Previše nošalancije u pristupu i prilike su ostale neiskorištene.

Na drugoj strani borbeni i srčani domaćini koristili su sve ono što smo im pružili i iz jedne naše greške na našoj desnoj strani vrlo lako su poentirali za 1:0.

Nakon vodstva domaćin je podigao nivo svoje igre i ponovno iz jedne naše greške ovoga puta u veznoj liniji - na vrlo jednostavan način postigao pogodak za 2:0.

Ostatak utakmice nije vrijedan spomena što se tiče naše momčadi, a pogotovo što se tiče zalaganja, pristupa i odnosa prema dresu kojega igrači nose. Navijači će oprostiti sve ali kada je u pitanje ne zalaganje to je ono što najviše bode u oči. Probudite se, vrijeme je!

Sljedeće kolo nam donosi domaću utakmicu protiv USKOKA i ono što publika želi je - lavove na terenu i borbu za svaku loptu. Pravu borbu, mušku borbu. Podrške sa tribina neće izostati jer pravi navijači znaju kako pomoći svome klubu kada je najpotrebnije, a to je u nedjelju!

Jadranu najiskrenije čestitke na pobjedi, zalaganju i fer igri do nekih sljedećih sportskih susreta.

6 views0 comments

Comments


bottom of page