top of page

Susret dvije bodovno najbolje momčadi nastavka prvenstva na Podvornici


Pozitivna klima je zavladala u klubu i oko kluba nakon dobrih rezultata naše momčadi u nastavku trećeligaške karavane i puni samopouzdanja dočekujemo jako dobru ekipu iz Posedarja.

Iako bez par prvotimaca prošlo kolo protiv RNK Split gdje smo pokazali da se na muci poznaju junaci i bez primljenog zgoditka odnosimo puni plijen sa Parka mladeži, a to su bodovi koje moramo „potvrditi“ i na domaćem terenu u nedjelju. Očekuje se jedna izjednačena utakmica kako to obično i biva sa gostima iz Posedarja u međusobnim dvobojima.

Trener Volarević izuzetno respektira NK HV Posedarje:“ U nedjelju nam dolazi po meni najbolja momčad lige HV Posedarje koju izrazito poštujem i respektiram, ali mi ćemo biti maksimalno motivirani igrati protiv najbolje momčadi lige. Volio bih da nas podrže navijači u većem broju jer nakon dugo vremena smo klub u dolini Neretve sa najviše domaćih igrača (B.Volarević, N.Volarević, B.Franić, N.Planinić, braća Blažević, Vučković, Popić, Batinović, Deak, Taslak i ostali...). Ja vjerujem u mlade igrače i nije me strah da ih gurnem u vatru protiv bilo koje momčadi u ligi. Ovom prilikom bih pohvalio dečke koji nam svaki dan dolaze i susjedne Hercegovine koji su izrazito dobri igrači i dečki.“.

Za ovaj nedjeljni dvoboj biti ćemo lišeni usluga Mire Krešića (kartoni), Ante Bačića (ozljeda koljena) dok su upitni Alyson, Batinović i Galić.

Gosti također najavljuju dolazak po bodove, a utakmicu za njihove klupske stranice najavio je igrač Mate Knežević:"Nakon velike pobjede u derbiju protiv Zadra, u srijedu osigurali plasman u četvrt finale županijskog kupa pobijedivši HNK Dalmatinac Crno. Sigurno da su te dvije utakmice ostavile traga na našoj ekipi ali mi u Opuzen idemo nametnuti svoj stil igre i izboriti ako je moguće sva 3 boda. Sigurno nam neće biti lako jer je Neretvanac odlična, domaćinska momčad uz dosta mladih igrača. Pozivam sve naše navijače da se zapute put Opuzena kako bi nam pružili podršku u ovoj važnoj utakmici."


Također pozivamo i mi navijače naše momčadi ali i gostujuće u što većem broju kako bi gledali jednu zanimljivu utakmicu 19.kola 3.HNL jug na Podvornici koju će voditi sudac Christian Vrdoljak sa početkom u 15:00h.




35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page