top of page

Sutra cijela liga u isto vrijeme, NK GOŠK K. gostuje na Podvornici


Naša momčad u prilici je u samo dva dana razmaka doći do velikih 6 bodova na kontu što bi nas dosta razveselilo i popravilo naš ukupan bodovni učinak za prvi dio sezone ali da će biti lako sigurno neće ali trebamo dati sve od sebe od prvoga do zadnjega igrača koji će sutra dobiti priliku u susretu za Goškovcima koji su u dobroj formi.

Tek su se slegli dojmovi u susretu sa NK Zagorom gdje smo direktno oštećeni prilikom priznavanja fantomskog gola koji je uvelike odlučio pobjednika jedne zanimljive utakmice na Borovištu, a već danas nas je razveselika odluka Žalbene komisije koja nam je „vratila“ 3 zaslužena boda od susreta sa rivalima iz Metkovića i koja nas dižu sa dna ljestvice.

Trener Volarević pred posljednji jesenski dvoboj obećava veliku borbu u suretu koji će se igrati sutra (subota) sa početkom u 13:30h sati jer je Savez pomjerio cijelo kolo na taj termin radi utakmice reprezentacije.

Nadamo se jednoj kvalitetnoj utakmici gdje nam nije bitan dojam već samo nova tri boda sa gostima koji su kolo ranije uvjerljivo svladali NK Zadar i koji u svojoj momčadi ima jako puno prekaljenih igrača i iz viših liga.

Navijamo sutra za Plave te pozivamo navijače da nas dođu podržati u što većem broju.




17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page