top of page

Sutra gostuje Primorac na Podvornici!


Sutra je u rasporedu 15.kola 3.HNL jug vrlo zanimljiv dvoboj na našoj Podvornici. To će biti sraz dvije ekipe koje su u ponajboljoj formi gledajuću statistiku posljednjih 5 utakmica i čvrstim obranama.

Nakon vrlo dobro odigrane utakmice na Lapadu i slavlja na tradicionalno neugodnom gostovanju osmijeh i zadovoljstvo na licu našega stratega Gorana Prolete nije dugo trajalo jer dočekujemo goste iz Biograda sa podosta problema što se tiče ozljeda i slaganja prvih 11 u momčadi. Kako nam je kapetan Deak do daljnjega out kao i Miro Krešić među oporavljenicima još nema Sesara, a kada pridodamo „žuticu“ Buljana i Bačića dolazimo do zaključka da nas čeka jedna vrlo zahtjevna utakmica bez obzira što naši sutrašnji gosti do sada nisu briljirali na gostovanjima. Na igračima kojima će trener Proleta dati priliku je velika odgovornost jer bi nas sutrašnji dobar rezultat vinuo u samu borbu za visoki plasman jer gledajući tablicu od prošle šampionske sezone nakon isto odigranih kola (14) imamo jednaki broj bodova (24) s tim da smo ove godine još mlađa ekipa nego lani.

Utakmicu je za SN najavio naš vezni igrač Mario Popić:“ U Dubrovniku smo bili oslabljeni ali došli smo se nadigravati u želji da dođemo do bod(ova), što smo na kraju i uspjeli. Znamo svi da Neretvanac na Lapadu teško upisuje bodove i baš zato smo se “bacili na glavu” iza svaku loptu u duelu i to nam se isplatilo. Imamo tri kola do kraja, naravno naša je želja svih devet bodova u finišu. Naravno da svaki igrač voli postići pogodak, ako budem u situaciji vjerujem da ću pronaći put do mreže, ali isto tako biti na travnjaku aktivan svih 90 minuta i dati maksimalan angažman za našu momčad i za pobjedu. Neka ga da i naš vratar Diego samo da tri boda ostanu kod kuće. Opet smo najmlađa momčad lige, ali smo i opet u vrhu, da smo dobili Zadar i Vodice kod kuće bili bismo još više na tablici, ali što je tu je, na to ne možeš utjecati, nekad lopta neće u gol. Trećeligaško natjecanje je dobro, eto mi ove sezone na glavnom igralištu i treniramo i igramo, ali čuvamo teren koliko možemo, hoću reći da su na neka igrališta u ligi malo lošija, ali kako nama tako i drugim momčadima. Primorac ove sezone još ne zna za pobjedu u gostima, no sjetimo se da su Vodice bile stigle na Podvornicu bez boda u gostima i znate kako je završilo. Vjerujem da ova momčad može se nadigravati sa svima, pogotovo na Podvornici. Ja vjerujem da tri boda ostaju u našem dvorištu.“

Gosti također najavljuju pobjedu predvođenim našim bivšim igračem Nikolom Marićem (6 golova) i vrlo dobrim Vodopijom (7 golova) i tu će biti ključ dobroga rezultata ukoliko minimaliziramo učinak njihova dva najbolja strijelca to odličnoga Kloppa koji jako često asistencijama razigrava navedeni dvojac.

Sve u svemu čeka nas jedna jako nepredvidljiva utakmica koja će početi sutra u 13:30h, a sudac utakmice će biti Josip Zec.




29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page