top of page

Sutra na gostovanje u Ivanbegovinu

Ljestvica 3.hnl jug izgleda vrlo dobro jer držimo visoko treće mjesto ali da bi tu i ostali moramo igrati dobro iz utakmice u utakmicu bilo da se radi o gostujućem susreta poput ovoga sutrašnjega. Svako gostovanje je teško i zahtjevno ali uvjerili smo se da naša momčad zna odigrati jako kvalitetno i na strani.

Naš domaćin NK Kamen vrlo dobro igra kod kuće i na ljestvici je trenutno 10. sa 12 bodova na kontu ali i sa utakmicom više od naše momčadi. Posljednja 3 susreta su bez poraza s tim da su igrali dvije gostujuće utakmice, a u domaćoj su relativno lako slavili protiv NK GOŠK Dubrovnik. Najučinkovitiji strijelci su im Varea i Mislav Pezo koji na kontu imaju po 4 zgoditka.  Kada pogledamo ukupni napadački učinak naših sutrašnjih domaćina on je vrlo dobar jer su zabili 16 golova.

Vjerujemo da će od prve minute krenuti prema vratima Šutala i tražiti pobjedu ali mi više nego spremni i odmorni očekujemo ovaj susret. Susret kod domaćina zbog žutih kartona će propustit Čelić.

Trener Proleta će imati sve igrače na raspolaganju izuzev Bubala koji ovu polusezonu nema sreće sa ozljedama.  Biti će zanimljivo vidjeti našu ekipu u još jednom gostujućem dvoboju i vidjeti da li možemo ponoviti dobre igre sa gostovanja koja su nam ove sezone donijela jako puno radosti i slavlja.

Ključ dobroga rezultata je u odgovornoj igri u oba smjera i koncetracija u obrambenom dijelu. Obrana mora biti na nivou kao i realizacija koja nas je koštala bodova sa RNK Splitom.

Vjerujemo u naše Veprove pa da na krilima još jednoga pozitivnoga rezultata dočekamo prvoplasirani NK Jadran LP u srijedu na našoj Podvornici.

Utakmica počinje u 14:00h,  a sudac utakmice 11.kola biti će gospodin Mirko Odrljin.

Neka bude jedna fer utakmica pa neka pobjedi bolja momčad!

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page