top of page

Sutra na Parku mladeži na noge RNK Split!


Nakon uvodna dva kola gdje smo u domaćim utakmicama odlično startali protiv dva jaka protivnika protivnika slijedi nam protivnik iz donjega dijela ljestvice ovoga puta na gostujućem terenu gdje ćemo tražiti način za dobru igru ali i pokušati doći do pozitivnoga ishoda što neće biti niti malo lako jer ćemo biti oslabljeni neigranjem oba vratara (Bačić istegnuće mišića, Blažević visoka temperatura) te brazilskog internacionalca Allysona.

Šarolika momčad koju smo izveli na gostovanju u kup utakmici u Pločama dobro je poslužila kako bi mogli vidjeti tko bi mogao uskočiti u sastav na ovome gostovanju te zaslužiti minute u prvenstvenim dvobojima. Prvi dvoboj ove dvije momčadi završio je našom pobjedom 2:0 (Deak, Sesar) dok bi ovoga puta bili zadovoljni i bodom protiv protivnika koji će sigurno gristi. Da mogu odigrati odličnu utakmicu vidjelo se u kup natjecanju kada su poraženi od GNK Dinamo Zagreb ali nakon toga pokazali su da imaju i svojih mana gdje su u prvome i drugome kolu pokazali slabosti u svojoj igri naročito u obrani gdje su primili 9 zgoditaka. Kako to obično biva ceh je platio trener te će nas u sutrašnjem dvoboju dočekati jedan drukčiji Split koji predvodi naš bivši igrač Ante Babić te mladi Ožegović.

Osim oba naša vratar i Allysona nedostajati će nam i Berisha dok su u fazi oporavka Galić te Kolobara te postoji mogućnost da zaigraju.

Susret će početi u 15h, a najavljeno je lijepo i sunčano vrijeme, baš kao i posljednji put kada smo igrali sa istim protivnikom na Parku mladeži gdje smo tada bili poraženi.

Idemo hrabro i otvoreno pa šta bude!




42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page