top of page

Sutra na Podvornici gostuje BŠK Zmaj!

Pred nama je susret zaostaloga 3.kola 3.HNL jug gdje ćemo ugostiti vrlo dobri BŠK Zmaj ekipu koja nam već godinama ne „leži“ na domaćem terenu.

Nakon visoke pobjede nad NK Osk-om u Otoku ovaj tjedan imamo dupli domaći program gdje i nakon sutrašnje utakmice opet ugošćujemo ekipu RNK Splita u nedjeljnoj utakmici na našoj Podvornici.

Svi igrači su spremni i nemamo brige oko žutih kartona niti ozljeda. U dobrom ritmu i u nadi da ćemo nastaviti pozitivnu seriju i sutra ali da će biti lako – neće. Gosti ove godine igraju vrlo dobro na strani gdje su zabilježili dobre rezultate, a posljednje kolo su izgubili u Makarskoj 3:2 golom u sudačkoj nadoknadi udarcem sa bijele točke. Glavna prijetnja će nam biti drugi strijelac lige Marinović koji je do sada postigao

Zanimljivo će biti koga će naš trener Proleta staviti u prvih 11 jer nam se vraćaju standardni igrači Džidić i Čolak koji su odradili žute kartone. Sa tri novo-pridošla igrača smo dobili na širini i vjerujemo kako sezona odmicala da će to biti baš jedan od naših aduta za što bolji plasman. A, kada smo pored plasmana vjerujemo da će on biti još bolji nakon sutrašnje utakmice jer smo na našem stadionu i u ovakvoj formi favoriti samo –MI!

Pozivamo navijače sutra na podršku našoj mladoj ekipi u susretu koji će suditi sudac Zvonimir Sinovčić. Nadamo se da ćemo svi skupa uživati u jednoj dobroj nogometnoj predstavi pa neka pobjedi bolja momčad.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page