top of page

Sutra na Podvornici u zaostaloj utakmici 9. kola!

Neodigrana utakmica 3.HNL jug koja je odgođena zbog vremenskih neprilika igra se sutra u Opuzenu sa početkom u 15:00h protiv HV Posedarja.

Naši gosti dolaze na krilima pobjede nas HRNK Zmaj Makarska u turbulentnoj utakmici došli su do tri boda i ostali u samome vrhu trećeligaške ljestvice i po najavama stižu u Opuzen po bodove.

Riječ je o jednoj jako dobroj ekipi, koju krasi velika energija i htijenje te je vrlo dobro vođena od strane trenera Josipa Butića koji je za društvene mreže naših gostiju najavio utakmicu:“ Ulazimo u tjedan koji nam donosi tri gostujuće utakmice. Prva nas čeka u srijedu u Opuzenu, odgođena utakmica 9-og kola protiv prošlogodišnjih prvaka. Maksimalno respektiramo ekipu Neretvanca i njihovog trenera Proletu koji godinama radi odličan posao i ostvaruje vrhunske rezultate. Momčad Neretvanca ima prepoznatljiv stil igre sa puno kombinatorike i trke što ostale momčadi 3.HNL-Jug u prošloj sezoni nisu mogle zaustaviti. Imaju puno kvalitetnih mladih igrača uz 2-3 iskusna, Deak, Mihaljević. Čeka nas jako teška utakmica u kojoj moramo dati svoj maksimum i biti na visokoj razini kako bi došli do željenog rezultata. Ponavljam još jednom, maksimalni respekt ali ja vjerujem u svoju ekipu koja je do sada pokazala veliku kvalitetu i karakter. Vjerujem da ćemo i nakon ove utakmice poslati jasnu poruku svima koliku igračku kvalitetu i želju za vrhom posjedujemo."

Naša momčad je odigrala dobru utakmicu u Mravincima ali nije uspjela stići do bod(ova) ali vjera u ovu našu mladu momčad, koja je počela susret prošloga kola sa 9 mladih igrača ispod godina, je jako velika. Trener Proleta ne može računati na Valinčića (kartoni) te na Krešića (ozljeda) i upitan je kapetan Deak. Naš strateg je najavio utakmicu: „ Veliki respekt prema odličnim gostima ali vjerujem u svoju ekipu i nadamo se da možemo doći do tri boda u sutrašnjoj utakmici. Očekujem da moji igrači uđu u utakmicu bez straha i da igramo našu igru te pametnom igrom, koncentrirano i čvrsto krenemo na suparnički gol. Imamo i plan B ukoliko utakmica krene u krivome smjeru tako da smo spremni na sve opcije.“

Sudac utakmice će biti Renato Lacić u susretu koji neće biti jedini ovaj tjedan na Podvornici jer u nedjelju dočekujemo NK Vodice.
24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page