top of page

Sutra po pobjedu i drugo mjesto

Jako bitna utakmica je pred nama gdje nam u sklopu 16.kola na našu Podvornicu stižu vrlo dobri gosti. Susret je to u kojemu nećemo voditi računa o ljepoti igre već su nam bitni samo bodovi da imamo mirnu završnicu prvoga dijela prvenstva. Susret u koji ulazimo bez našega ponajboljega igrača Mihaljevića radi suspenzije od 3 utakmice.

Primorac (B) predvođen najboljim strijelcem Lukom Vodopijom (7 golova) najavljuju pobjedu i priključak samom vrhu ljestvice. Posljednju utakmicu su igrali na domaćem terenu gdje su odigrali 0:0 sa NK Uraniom, a kolo prije toga su promarširali kroz Dubrovnik laganom pobjedom nad NK GOŠK 3:1. Zasigurno nas očekuje jedan vrlo dobar gost u susretu koji ćemo morati odigrati na visokoj razini ukoliko želimo doći do bod(ova). Jurišić, Pranić i Colić su trojica igrača naših gostiju koji nemaju pravo nastupa zbog kartona.

Nakon odlične igre u gostima sa NK Zagorom iz Unešića i na krilima pobjede 2:1 sa nestrpljenjem čekamo sutrašnji početak dvoboja. Naša momčad lišena usluga Mihaljevića kojega ćemo morati nadomjestiti dodatnim zalaganjem svih drugih. S obzirom na jučerašnje rezultate naša ekipa bi pobjedom skočila na drugo mjesto najboljih trećeligaša. Za neke iznenađenje, ali za nas baš i ne jer znamo vrlo dobro koliko vrijede naši igrači. Jedina formula za pobjedu je dati na terenu sve od sebe i ostaviti posljednji atom snage kako bi ušli u posljednje kolo sa druge pozicije. Vjerujemo u naše trener i igrače da će nas sutra još jednom razveseliti!

Problema sa kartonima nemamo osim već spomenutoga Mihaljevića, a od ozljede se još nije oporavio Bubalo.

Sudac utakmice Marino Majstorović označiti će početak utakmice u 13:30h kojemu želimo dobro suđenje i fer igru pa neka pobjedi bolja momčad.

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page