top of page

Sutra sa NK Jadranom LP na domaćem terenu

Zanimljiv susret je pred nama sutra sa početkom u 14:00hgdje ćemo dočekati pločanski NK Jadran LP ali nažalost u susretu bez prisustva publike. Utakmice sa našim sutrašnjim gostima uvijek su tradicionalno nepredvidljive u rezultatskom smislu i takva utakmica se očekuje i sutra na Podvornici.

Gosti vrlo iskusna ekipa sa mnoštvom prekaljenih igrača sa ogromnim iskustvom igranja treće lige i jedan od favorita za osvajanje ovogodišnje 3.hnl jug. Na klupi stari lisac Oršulić, a na terenu možemo istaknuti prvoga strijelca lige Kalfića, odličnoga veznjaka Marića koji je imao zapaženu ulogu i kod nas prije dvije godine te prekaljenoga Raiča kao i odličnoga veznjaka Paponju. Iako su odlična ekipa u prošlom kolu NK Urania je pokazala da su itekako ranjivi nanjevši im domaći poraz 1:2.

Naša momčad nakon infarktne završnice u Ivanbegovini (1:2) protiv NK Kamena jedva čeka na terenu pokazati svoje mogućnosti u derbiju sa susjedima. Na ljestvici nas dijeli 7 bodova ali i utakmica manje na našem kontu. I vjerujemo da ćemo se nakon sutrašnje utakmice još više približiti vodećima na ljestvici.

Za pozitivan rezultat trebati će nam jedna prava muška utakmica uz bacanje na „glavu“ za svaku loptu i duel. Sredina terena će biti jako važna jer ako uspijemo u startu nametnuti svoju igru biti ćemo bliži konačnom cilju. Ova naša mlada ekipa je ugodno iznenađenje lige i svaki dobar rezultat dati će nam još više vjetra u leđa za sve buduće susrete.

U ovaj susret ulazimo bez našega najboljega strijelca Marušića, ali vjerujemo kako će naši napadači dati sve od sebe kako bi ga nadomjestili. Nema ni Bubala radi ozljede.

Sudac utakmice će biti Mateo Erceg kojemu želimo dobro suđenje i da to bude jedan pravi derbi pa neka na kraju pobjedi bolja momčad.


21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page