top of page

Sutra u Dubrovniku na noge mladim GOŠK-ovcima


Nakon pobjede nad NK Uraniom (2:0) naša momčad sutra gostuje kod najmlađe momčadi prvenstva gdje će pokušati ostati neporažena u dvoboju sa NK GOŠK-om s kojim su dvoboji uvijek neizvjesni i rezultatski s malo golova.

Posljednji gostujući prvenstveni sraz ove dvije momčadi na Lapadu završio je pobjedom 2:1 naše momčadi golom Domagoja Topića koji je pogodio sa nekih 25 metara za slavlje naše ekipe. Igrali smo i jednu pripremnu utakmicu u kolovozu na Podvornici gdje smo slavili 3:0 ali sutra će to biti jedna sasvim druga priča na terenu jer su domaćini ispred nas na tablici i sa ulogom favorita.

Iako je GOŠK ušao sa mladom ekipom bez nekih posebnih priprema za prvenstvo ali i pojačanja pokazali su se kao odlična momčad dobro vođena i predvođena našim bivšim igračem Nikolom Čepom. Trka cijelih 90 minuta, borbenost i želja za pobjedom i dokazivanje glavne su im karakteristike što je bilo dovoljno da na Lapadu padnu NK GOŠK Kaštela (2:0), NK Urania (3:1) te NK Vodice (2:1).

Naša ekipa nakon domaća tri boda učiniti će sve da ostanemo neporaženi na ovome gostovanju te uhvatimo ritam dobrih igara. Protiv NK Uranie je bilo puno dobrih stvari ali i onih na kojima treba još puno raditi i toga je svjestan naš trener Volarević koji stalno ponavlja kako samo sa kvalitetnim radom možemo naprijed, kako rezultatski tako i igrom.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će naša ekipa reagirati na terenu sa mlađom ekipom nego mi jer smo često bili u takvoj situaciji ali u različitim ulogama. Ono što je definitivno sigurno da nećemo podcijeniti njihovu mladost jer gledajući tablicu nemamo na to pravo.

Biti ćemo lišeni usluga Sesara zbog crvenoga kartona te brazilac Ismael (ozljeda).

Iako domaćini prenose skoro sve svoje utakmice sutra TV prijenosa neće biti.

Sretno i hrabro Plavi!




15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page