top of page

Sutra u goste na noge OSK-u

Updated: Oct 12, 2020

Zanimljiv susret nas očekuje sutra gdje igramo gostujuću utakmicu sa domaćinom NK OSK-om na sportskom centru Gola Brda u Otoku.

Domaćin je momčad koja je ostvarila dobre rezultate u prvim kolima 3.HNL jug i gdje se pokazala kao momčad koja se voli nadmetati i gdje teže otvorenoj igri što govore i rezultati posljednjih kola (1:4, 4:3, 0:2, 4:1,...). Zasigurno je pred nama jedna utakmica u kojoj će gledatelji uživati.

Naša momčad ovaj tjedan pojačana sa tri nova igrača koji imaju prava na nastup. Riječ je o dva brazilska mlada igrača ali i odličnim mladim igračem Stojčevićem koji je stigao iz NK ABECEDA. Dolaskom novih igrača zadaju se našem treneru Proleti slatke brige oko prvih 11.

 Za dobar rezultat morati ćemo biti puno ubojiti prema protivničkom golu nego prošlo kolo u domaćem remiju sa NK Hrvacama (1:1) i koristiti apsolutno svaku prigodu za svladavanje domaćega vratara, naravno uz čvrstu obranu.

Što se tiče izostanaka kod nas „žuticu“ imaju Čolak i Džidić dok kod gostiju na primorani odmor mora Matijašević.

Utakmica počinje sutra u 15:00h i sudac utakmice će biti gospodin Marko Bilušić. Veselimo se jednoj fer i dobroj utakmicu za pogodak više pa neka pobjedi bolja momčad.





13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page