top of page

Sutra u Hrvace po dobar rezultat


Pred nama je 12.kolo 3.HNL jug koje nam donosi gostovanje kod HNK Hrvace na jednim od najkvalitetniji nogometnih terena u Dalmaciji idealnoga za našu igru u utakmici u kojoj ćemo pokušati igrati za gol više protiv protiv jedna izrazite domaćinske momčadi.

Tempo igranja nedjelja – srijeda je iza ali i ispred nas te se nadamo da ćemo biti malo svježiji u sutrašnjoj utakmici jer u prošloj protiv NK Vodica baš nam je to nedostajalo kako bi stigli do tri domaća boda. Problema oko kartoniran ih igrača nemamo ali sa ozljedama imaju i dalje probleme Deak i Krešić koji nisu u konkurenciji.

U utakmici koja nam može puno toga donijeti najavio je mladi napadač Marko Čuljak(19) koji je bio strijelac u obje prošle utakmice: „Zasigurno nas čeka težak protivnik s dosta iskusnih igrača koje je teško pobijedit na domaćem terenu. Prošlu utakmicu su remizirali kao i mi to ce i njima i nama biti dodatan motiv za pobjedu. Što se tiče dosadašnjih rezultata zadovoljan sam ali naravno da uvijek može biti bolje. A, što se tiče mene zadovoljan sam svojim igrama. Trener mi je pružio priliku, a ja je pokušavam iskoristit na najbolji način.“


Sudac utakmice će biti Mateo Herceg u susretu koji će početi u 15:00h.
30 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page