top of page

Težak ispit za Plave u nedjelju na Podvornici!

Nakon minimalnog poraza u gostima od NK Uranie plavi su bili slobodni u među-kolu koje je odigrano u srijedu i stigli su se odmoriti za vrlo bitnu ali i vrlo tešku utakmicu kod kuće gdje ćemo dočekati NK Hrvace.

Gosti u vrlo dobrom ritmu gdje su u gostima svladali NK Gošk Dubrovnik (1:2 strijelci Plavša i Štimac) i kod kuće nakon toga NK Uraniu (2:0, strijelci Štimac i Banić).  Na tablici drže prvo mjesto sa 7 odigranih utakmica dok se naša ekipa nalazi na 9.mjestu ali sa dvije utakmice manje. Goste krasi borbeni stav ali i široka klupa što se upravo u Dubrovniku pokazalo ključnim jer oba igrača koja su ušla sa klupe bili su strijelci.

Odlično balansirani na svim mjestima uz dobrog trenera Radeljića na klupi koji je nakon utakmice sa NK Uraniom izjavio za SD:“ Imamo najbolju ekipu u ligi i kada smo pravi nitko nam ne može ništa.“.

Naša ekipa biti će jača za Luku Bubala koji se oporavio od ozljede ali i za sve spremnijega Tea Ercega. Iako gosti ulaze kao favoriti u ovoj utakmici nadamo se da će naša mlada momčad pokazati igru kao do sada na domaćem terenu gdje smo zabilježili sve pobjede.

S obzirom da smo imali „slobodnu“ srijedu i ako vodimo računa da će teren biti težak zbog kiša vjerujemo da ćemo tu biti u maloj prednost ali za pobjedu će nam trebati učinkovitost naših ofenzivaca koji će i one (polu)prilike morati realizirati.

Idemo po jednu dobru utakmicu hrabro bez respekta is srce ostaviti na terenu!

Utakmica počinje u nedjelju u 16:00h i sudac utakmice je Ante Jurić, a prognoza kaže sunčan dan tako da vas sve pozivamo na Podvornicu kako bi zajedno podržali Veprove.

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page