top of page

U borbenoj utakmici slavili gosti


Sunčan dan i uvijek zanimljivi dvoboji sa susjedima iz Metkovića privuku veliku pažnji i tako je bilo i ovaj put. U ne baš pretjerano kvalitetnoj utakmici nakon dugo vremena slavili su gosti iz Metkovića.Sastav: Dizdar (v), Deak (c), Lasic, Mustapic, Šimunić, Dumančić, Mihaljević, Sesar, Kpan, Čuljak, Domgjonaj


Klupa: Katic (v), Tutavac, Ravlija, Barisic, Milicevic, Brajković, Bagavac


Trener: Goran Proleta


Gosti prvi prijete u 7.minuti susreta udarcem sa 20 ak metara ali Dizdar siguran na golu. Prva prava prilika naših je u 20.minuti kada Mustapić tuče nakon prekida ali brani Kozina. Bez osobitih prilika i čvrsta igra u prvih 45min što je bilo za očekivati. Vezne linije relativno nisu ni postojale jer se u obje momčadi igra preskakala.

Drugi dio sličan prvome gdje se gosti bolje snalaze nakon jednoga od mnogih prekida i udarcem sa 20ak metara vode 1:0 golom Jelavića. Također treba naglasiti kako je gol postignut nakon očiglednoga faula (usporena snimka u komentaru) ali sudac je pokazao na centar. Pokušao je trener Proleta unijeti živost u našu veznu liniju ubacivši juniora Tutavca i kadeta Barišića nakon primljenoga gola.

Nastavlja se u istom ritmu i jedan naš prekid na očigledno povlačenje na Deaku sudac nije okarakterizirao kao najstrožu kaznu. Nakon toga jedna kontra gostiju i ponovno Jelavić na pravome mjestu i gosti imaju visokih 2:0.

Do kraja susreta ponovno borbeno i gosti nakon dugo vremena nose tri boda iz Opuzena.

Sljedeći susret igramo u gostima sa RNK Zmaj Makarska.
6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page