top of page

U dobrom ritmu sutra hrabro na Uraniu

Bodovna žetva je bila prošla dva kola naše ekipe gdje su redom padali NK GOŠK te NK Vodice i više nego spremni idemo na teško gostovanje u Bašku Vodu. To će biti susret 6. Kola 3.HNL jug.

Naš sutrašnji domaćin nije imao prilike okusiti ni boda u prvih nekoliko kola 3.HNL jug ali nećemo se zavaravati jer je NK Urania sutra veliki favorit na svom domaćem terenu. Iskusna ekipa koja će od prve minute tražiti rješenje kako svladati našega golmana Šutala koji je odlično branio prošlo kolo u Vodicama.

Trener Proleta je nakon pobjede 3:0 u Baškoj dao slobodan dan našoj momčadi, a ostatak tjedna „brusio“ prvih 11. Ono što će nam trebati za dobar rezultat je visoka koncentracija u obrani ali i zgusnuta vezna linija dok će napad morati realizirat i one (polu)šanse koje će nam se nuditi.

Dobra vijest je i dolazak pojačanja u vidu Tea Hercega, a početkom sljedećega tjedna očekuje se dolazak još dva mlada igrača.

U susret 6.kola ćemo ući bez Luke Bubala ali i bez Nevena Zonjića.

Vjerujemo u ovu momčad i u dobar rezultat sutra jer sa bod(ovima) bi dočekali sljedeću domaću utakmicu u pozitivnoj seriji u kakvoj  nismo već bili godinama. To je odraz dobroga rada u momčadi koja ima glavu i rep.

Sudac utakmice će biti Mateo Erceg.

Sretno Plavi i samo hrabro!

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page