top of page

U nedjelju EL Clasico na Podvornici

U najavi je ugodnih 19C i sunčano vrijeme za nedjelju gdje se sastaju dvije momčadi u velikom derbiju ali u susretu bez prisutnosti gledatelja – kakav bi to praznik nogometa bio uz pune tribine…

Gosti dolaze u na krilima domaće pobjede nad  NK Uraniom (3:2) i sa mnoštvom iskusnih igrača predvođeni napadačkim dvojcem Okić i povratnikom Prskalom koji se vratio sa Islanda. Gosti će tražiti formulu za uspjeh u Opuzenu koju nemaju već dugih niz godina bez obzira na igračke i trenerske promjene.

Biti će zanimljivo vidjeti na terenu kako će se jedna od najmlađih ekipa lige suprostaviti jednoj od najiskusniji ekipa u 3.HNL jug.  Prava je šteta što se ovaj dvoboj neće moći gledati sa tribina što bi dalo poseban draž zanimljivosti kako ne terenu tako i na tribinama.

Naša ekipa jedva čeka ovaj dvoboj u koji ulazimo sa 5.pozicije na ljestvici. To visoko mjesto na ljestvici nije nam nitko poklonio i to mjesto smo zaslužili svojim dobrim igrama i pristupom.

Vjerujemo da će i sutra pristup biti pravi i realizacija na visokoj razini kako konačan uspjeh ne bi izostao. Očekivamo kao i uvijek jednu borbenu utakmicu kakve su česte sa našim „dragim“ gostima. 14.kolo će propustiti Bubalo (ozljeda), a upitan je mladi Stojčević. Dobra vijest je da je Popić odradio žute kartone i na raspolaganju je treneru Proleti.

Kod gostiju neće biti zbog kartona Kurana i Čupića.

Svi skupa se veselimo jednoj dobroj utakmici koju će suditi Mario Jadrijević, pomagat će mu Dujo Sarić i Dino Kukulj.

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page