top of page

U Otoku na kraju ipak poraz Plave Makinje


Utakmicu smo otvorili jako dobro što igrom i kombiniranjem te golom Čuljka držali konce igre u svojim rukama ali nakon primljenog gola za 1:1 kao da smo „stali“ dok u drugome dijelu nismo znali kako odgovoriti na (pre)čvrstu igru domaćina i na kraju poraz 2:1. Okrećemo se sljedećoj i ujedno posljednjoj utakmici ove godine kada na Podvornici dočekujemo NK Jadran Lp.

#NKOsk vs #NKNeretvanac (1:1) 2:1 Čuljak

Sastav: Katić (v), Taslak, Buljan, Herceg, Bošnjak, Popić © (77. Šilić), Bačić, Valinčić, Čuljak (65. Topić), Čepo (88. Adam Achille), Sesar (65. Mihaljević).

Klupa: Diego (v), Mihaljević, Bagavac, Adam Achile, Šilić, Mustapić, Topić

Trener: Goran Proleta

Sami početak dvoboja donio nam je vrlo dobru igru naše mlade momčadi koja je kroz igru pokušavala ugroziti gol domaćina. Domaćin prijeti u 7.minuti ali nikoga nema na drugoj stativi dok mi odgovaramo na drugoj strani kada naša vezna linija upošljava Popića koji kvalitetnom loptom gura Čuljka u matnu poziciju i to je 1:0 za naše! Nakon gola stanje na terenu se nije promijenilo i mi smo ti koji diktiraju tempo igre sve do 33.minute kada iz „ničijeg“ auta na našoj desnoj strani domaćin brzo izvodi i u nastavku akcije Vuleta pogađa za 1:1. Naši su reklamirali zaleđe ali zastavica je ostala „dolje“ i na odmor se odlazi poravnatim rezultatom.

Drugi dio otvaramo 100%-tnom prigodom Čuljka kojega je uposlio Herceg ali naš napadač je zapucao veliku priliku. Domaćin puno čvršći na momente i prečvrst gdje su konstantno radili pritisak na suca utakmice na skoro svaku odluku. Par dobrih iznošenja lopti Buljana, Čepe te Sesara ali nije bilo dobrih rješenja u vidu završnoga pasa. Mrlja bačena na susret je kada je naš igrač Herceg pogođen od strane domaćih navijača limenkom pive što je zabilježeno u izvješću delegata Gabrila.

Od nogometa nismo puno vidjeli ali uspjeli smo izbrojati čak 12 zaleđa naše momčadi…

Domaćin na kraju slavi drugim golom Vulete iz 72.minute, nakon gola imali su prečku. Mi smo u 76.krenuli sami na golmana Osk-a ali podignuto je još jedno zaleđe. Imali smo dvije prilike za poravnanje preko Mihaljevića i Bošnjaka ali ostalo je 2:1.

Sljedeće kolo nas čeka utakmica sa NK Jadranom LP na Podvornici i s tom utakmicom ćemo zatvoriti prvi dio prvenstva. Odlična prilika za doći i pogledati jedan derbi i uživati u nogometu.
34 views0 comments

Comments


bottom of page