top of page

U ritmu srijeda – subota danas smo u Makraskoj


Utakmica koja je pred nama nam donosi gostovanje kod HRNK Zmaj protiv gojega smo u prvome dijelu na našoj Podvornici ostvarili pobjedu rezultatom 3:0 u susretu gdje smo imali tri različita strijelca (Deak, Topić i Popić). Naši domaćini kao i mi imaju dosta uspona i padova drugi dio sezone pa nas očekuje jedna uzbudljiva i nepredvidljiva utakmica.

Trener Proleta ima dosta problema sa ozljedama igrača jer je nažalost obnovio ozljedu kapetan Deak još u prvome dijelu protiv NK Neretve ali stisnuo je zube i odigrao cijeli susret. Van stroja je i Sesar te Bošnjak i Krešić dok je upitan i dalje Taslak ali bez obzira nas sve u Makarsku se idemo nadigravati i bez bijele zastave. Koga nema bez njega se može i mora – to su pokazale utakmice u nastavku prvenstva ali i prigoda da se istaknu neki drugi igrači. Ono što nam treba su raspoloženi napadači koje prizivamo da u Makarskoj namjeste svoje nišanske sprave.

Naš domaćin slavio je u posljednjem ligaškom kolu kada su pobijedili u Baškoj Vodi rezultatom 1:0 golom Bunjaka igrača koji donosi dosta dobroga zmajevima u ofenzivnom smislu i trebati će ga dobro paziti. Na ljestvici su na 14.mjesti sa 5 bodova iza naše momčadi ali svi znamo da nas čeka teška utakmica i vrlo dobar protivnik koji uglavnom svoje bodove osvaja na domaćem terenu.


Susret uz TV prijenos počinje u 15:30h, a sudac utakmice će biti Mateo Erceg. Neka bude fer utakmica pa neka pobjedi bolja momčad.



11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page