top of page

U srijedu ugošćujemo NK Uraniu na Podvornici

Zgusnut raspored je ovaj tjedan za trećeligaše samoga juga gdje se već sutra igra redovno 23. Kolo 3HNL jug, a naša momčad igra domaću utakmicu sa gostima iz Baške Vode.


Gosti su u gornjem dijelu ljestvice i nakon što su bili slobodni prošlo kolo stižu odmorni na „noge“ Plavima. U nastavku prvenstva imaju šarolike rezultate ali da će biti lako – neće. Gledajući statistiku dosta zabijaju golova ali i dosta primaju i s obzirom da nemaju nekoga rezultatskog imperativa očekujemo jednu otvorenu utakmicu sa obje strane. Zbog kartona u Opuzenu neće moći igrati Toure Ibrahima i Mateo Baturina.


Naša momčad traži još jednu pobjedu za isprati okus poraza od subote i vratiti se na kolosijek pobjeda i ritam koji smo imali jako dugo. Mlada momčad sklona oscilacijama treba pokazati da je u Dubrovniku bio samo loš dan i u susretu sa NK Uraniom igrati strpljivo i tražiti i najmanju šansu za postići pogodak. Vraća nam se i Lukić koji je silno nedostajao u Dubrovniku, kao i Krešić i veznjak Popić.


Vjerujemo u dobar ulazak u utakmicu sa svim dogovorenim zadacima koje će odrediti trener Proleta i ako ih se budemo držali već smo na pola puta do pobjede.


Za susret neće moći konkurirati Mihaljević i Džidić zbog kartona, a nadamo se da su svi drugi igrači više nego spremni za novu dobru partiju i radost navijača. A kako bi navijači bili zadovoljni Uprava kluba osigurala je još jednom i izravan prijenos utakmice sa početkom u 16:30h.


Sudac utakmice će biti Renato Lacić sa pomoćnicima Tomislav Kujundžić Lujan i Ante Proso.

Neka bude jedna fer utakmica pa neka pobjedi bolja momčad na terenu Podvornice.




169 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page